Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 февраля 2012, 19:36
5607
20

Гладкий принес Карпатам победу над Ворсклой

Одного гола хватило львовскому клубу, чтобы взять верх над полтавчанами

| Обновлено 24 февраля 2012, 19:36
5607
20
Гладкий принес Карпатам победу над Ворсклой
Александр Гладкий

Як для «Ворскли», так і для «Карпат» очний поєдинок виявився заключним на турецьких зборах. До цього спарингу команди підійшли зі схожими показниками – дві мінімальні поразки на старті. Правда, полтавчани змогли перемогти «Бухару» 8:1, а карпатівці зіграли 1:1 з чемпіоном Латвії «Вентспілсом». Тому львів’янам для повного комплекту бракувало саме перемоги.

Володимир Шаран, зважаючи на пошкодження Ґреґора Балажіца, довірив місце в основі вихованцю клубної школи Роману Подоляку. Центральний оборонець відіграв увесь матч. Нерідко йому доводилося боротися проти Ахмеда Янузі, який у попередньому матчі відзначився шість разів. Зважаючи на те, що «Ворскла» у сьогоднішньому матчі не забила, можна зробити висновок, що Роман зі своїми функціями впорався. Правда, тут варто наголосити на тому, що партнером по обороні Подоляка був Іван Мілошевіч – захисник досвідчений, з яким комфортно грати молодим футболістам. Саме завдяки вдалим діям серба «Ворскла» не повела в рахунку вже в дебюті матчу. Ребенок виводив Янузі сам на сам з Богатіновим, але Мілошевіч випередив суперника.

Нових емоцій грі додав Гладкий, який знову вийшов на поле зі стартових хвилин. Спершу Сашко забив гол після пасу Еріка, однак суддя взяття воріт не зафіксував, помітивши офсайд. Проте Гладкий свого таки добився і забив дебютний гол за «Карпати». Мілошевіч пройшов до центру поля і віддав передачу на Ткачука. Андрій класним пасом знайшов Лукаса, який прострілив уздовж воріт на Гладкого. Сашко зупинив м’яча і другим дотиком закотив його у ворота – 1:0.

На забитий м’яч карпатівці відреагували доволі спокійно, так само вони вели гру, тримаючи круглого під своїм контролем. Взагалі, можна сказати, що гра була рівною, а перевага переходила від однієї команди до іншої. У складі суперника відзначався Селін, який не раз небезпечно навішував з флангу, а також активний Янузі. Та попри усі намагання полтавчан, у воротах безпомилково діяв Мартін Богатінов, який відіграв увесь матч. Найнебезпечніший момент у «Ворскли» за перший тайм трапився за кілька хвилин до перерви. Маркоскі отримав м’яча перед штрафним майданчиком і пробивав у правий нижній кут. Богатінов з труднощами дістав м’яча, який влучив у стійку і відлетів в поле.
Немало клопотів кіперу «Ворскли» створили і карпатівці. У складі львів’ян виділялися Лукас та Гладкий. Іспанець кілька разів сам потурбував ворота полтавчан, а Гладкого на ворота виводили партнери – Голодюк та Ерік.

По перерві Гладкий на поле вже не вийшов. Володимир Шаран дав шанс проявити себе новачку Іллі Михальову. Однак вимагати зливи голів від форварда вже в першому матчі було б, мабуть, нерозумно. Насамперед, йому слід познайомитися з командою і зрозуміти те, чого вимагатиме від нього тренер. Власне, перший момент для голу у «Карпатах» створює не форвард, а правий захисник Петрівський. Після навісу Еріка зі штрафного він поборовся за м’яча і завдав удару по воротах. Сам удар був не сильним, але дезорієнтував кіпера. На щастя «Ворскли», захисники були першими на підборі.

А от після цього моментів біля воріт обох команд поменшало. Зі всього, що трапилося у другому таймі, згадати можна не так і багато. На 60-ій хвилині Голодюк пройшов по лівому фланзі і віддав передачу на Лукаса, який пробив, не наближаючись до кіпера. М’яч пролетів трішки вище хрестовини. А за три хвилини до свистка схожим ударом відзначився Ткачук. У «Ворскли» також не було багато моментів. Згадати можна хіба сейв Мартіна Богатінова після потужного удару Чічікова у «дев’ятку».

Тож після двох поразок та нічиєї, «Карпати» здобули перемогу над сильним опонентом. Тепер на команду чекає останній день тренувань та повернення додому.

«Карпати» - «Ворскла» - 1:0
Гол: Гладкий, 13.

«КАРПАТИ»: Богатінов, Гірський (Петрівський, 46), Мілошевіч, Подоляк, Болохан, Даушвілі (Кополовець, 46), Ткачук, Ерік (Озарків, 66), Голодюк (Мартинюк, 90), Лукас (Касьян, 70), Гладкий (Михальов, 46).
«ВОРСКЛА»: Величко, Чеснаков, Курілов, Матвєєв, Селін, Краснопьоров, Маркоскі, Козак (Чичиков, 56), Кривошеєнко, Ребенок, Янузі.
Попередження: Мілошевіч, 22, Гладкий, 44, Кополовець, 53 – Матвєєв, 29.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави оценил матч с Жироной, в котором Довбик забил и отдал голевой пас
Футбол | 05 мая 2024, 08:40 0
Хави оценил матч с Жироной, в котором Довбик забил и отдал голевой пас

Главный тренер «Барселоны» объяснил, почему его команда проиграла

ВИДЕО. Украинский вратарь забил сумасшедший гол через все поле
Футбол | 05 мая 2024, 07:01 8
ВИДЕО. Украинский вратарь забил сумасшедший гол через все поле

Максим Воронов отличился первым голом за «Атлетико Паранаэнсе»

Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Deyy12
рад за сашу. надеюсь найдет он свою команду. но если честно то в Днепре ему соперничать с калиничем было бы оооочень проблематично если не более.
bonatar2010
Костя хоть і талант, але НА ПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ вибрав шлях яким йшов і нікуди, в результаті, не прийшов МЕГАТАЛАНТ-Рикун. Костя вже давно не у Львові, а де він зараз не відомо. мав реально потужний потенціал, який ж сам і похєряв, НАЖАЛЬ!
Санек (Дзержина)
кстате он полностью перешел или аренда?
а что там о Косте Кравченко слышно? тоже ведь мегаталантливый игрок хоть и предатель...
bonatar2010
ВСІМ доброго здоров'я. А де коменти від Христини, чи Крістіни? Як тільки мова зайде про Барсу, яка завжди в Фаворі, так Вона "тут як тут", а коли пишуть про "рідненьки" Карпати, так її, чи його не чути і не видно.
Pitbull 666
бомбардиром*
Pitbull 666
Редкий случай, когда я с тобой полностью согласен! Александру намного легче заиграть при отечественном тренере.
P.S. Мне нет разницы, где он вернёт свою фору и опять станет лучшим бомбардиров, главное камбэк игрока в большой футбол, ведь надежды на него должны наконец-то оправдаться. Удачи и дальнейших успехов, Александр!
bvs46ukr.net1946
Може ж таки, воно попустить... Скоріше б циган у кочів'я, а рамосів у тепло, то воно б і розвиднилось... Є Шаран, є Павлов, є Дем'яненко. Та хіба мало своїх! А Максимов, а Григорчук... Про Мирона помовчимо до греків, аби не наврочити.
jimi86
Спасибо. Было бы хорошо в новом сезоне вместе шагнуть в евро кубоки.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
jimi86
Честно даже не расстроился поражению своей команды. Гладкому этот гол важнее. И победа важнее нашим бело-зеленым братьям. Пора, пора Карпатам подниматься из этого дерьма, не их это место. Удачи командам в чемпионате.
aicraft1965
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vasja Pirog
Ну дай Бог!!!
Etan
Будем надеяться что начнет снова клепать голы как когда то.
Local78
может возродится бомбардир
ABC
Все равно пока сам не увижу - не поверю.
yuriy_kent
Молодчага! Всегда верил и верю в него. Давай Санёк!
LembergWestUkraine
Нових емоцій грі додав Гладкий, який знову вийшов на поле зі стартових хвилин. Спершу Сашко забив гол після пасу Еріка, однак суддя взяття воріт не зафіксував, помітивши офсайд. Проте Гладкий свого таки добився і забив дебютний гол за «Карпати». Мілошевіч пройшов до центру поля і віддав передачу на Ткачука. Андрій класним пасом знайшов Лукаса, який прострілив уздовж воріт на Гладкого. Сашко зупинив м’яча і другим дотиком закотив його у ворота – 1:0.
====================================
LembergWestUkraine
Саньок, з почином ! Так тримати !
alex_kor
удачи Саня!
Віталя
Молодці !!! В Гладкого все пішло гладко !? Друге коло покаже