Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 февраля 2012, 17:22
3307
15

Волынь крупно уступает

Команда Анатолия Демьяненко провела очередной спарринг

| Обновлено 24 февраля 2012, 17:22
3307
15
Волынь крупно уступает

1 - 15 хвилини Перший момент у матчі створили волиняни - на 5-й хвилині Майкон опинився на ударній позиції, перед ним був лише один захисник, але бразилець вирішив завдати удару і м'яч пройшов над поперечиною. Через три хвилини контратака аравійців завершилася порушенням правил у штрафному майданчику «Волині» і гравець «Наджрану» ударом у правий від Романенка кут з пенальті відкрив рахунок у матчі - 0:1

16 - 30 хвилини На 20-ій хвилині гри удару з 25-ти метрів завдавав Стевич, але у ворота не влучив. А на 27-й хвилині наш суперник відзначився вдруге: після подачі кутового з правого флангу оборонці лучан не прослідкували за гравцем «Наджрану» і той замкнув навіс на дальній стійці ударом ногою з одного метру - 0:2. Гравці аравійської команди вирізняються своєю швидкістю та технікою, на що лучани поки не можуть представити свої контраргументи.

31 - 40 хвилини Забивши два м'ячі, суперник закрився на власній половині поля і надалі намагається діяти лише на контратаках. На 31-й хвилині у «Волині» відбулася заміна: замість травмованого Кінаша на поле вийшов Лопес. Лучани йдуть великими силами уперед в намаганні відігратись. На 40-й хвилині Пічкур заробив штрафний поблизу лінії карного майданчика, але потужний удар Кравченка прийшовся прямо у голкіпера.

41 - 45 хвилини В останню п'ятихвилинку тайму гострих моментів не виникало. «Волинь» хоча і продовжувала атакувати, свисток судді на перерву зафіксував невтішний для нас рахунок - 0:2.

Розпочався другий тайм гри. У складі «Волині» відбулася дві заміни: замість Романенка у ворота став Шеліхов, а замість Фабіано на полі з'явився Герасимюк.

46 - 60 хвилини З початком другого тайму волиняни усією командою пішли в атаку, що на 48-й хвилині могло обернутись у ще один пропущений гол, коли двоє суперників вийшли на ворота «Волині», але Шеліхов сміливим кидком у ноги зумів пригальмувати атаку, а потім м'яч з лінії воріт виніс захисник. На 52-й хвилині лучанам таки вдалося скоротити відставання у грі: після подачі кутового м'яч хоча і потрапив до гравців «Наджрану», але їхня помилка при передачі дала змогу Кравченку опинитися віч-на-віч з воротарем, після чого рахунок став 1:2. На 59-ій хвилині непоганий удар вдався Герасимюку, але після його пострілу з середньої дистанції шкіряна куля просвистіла у лічених сантиметрах над поперечкою воріт.

61 - 75 хвилини Атакувальні потуги волинян зводилися до обстрілу воріт «Наджрана» з дальніх дистанцій, а от швидкі контратаки суперника призвели до ще двох взяттів воріт Шеліхова. На 72-й та 75-й хвилинах після провалів центру захисту «Волині» аравійські гравці користуючись виходами сам на сам зробили рахунок непристойним - 1:4.

76 - 90 хвилини І в останні п'ятнадцять хвилин поєдинку «Волинь» не створила нічого небезпечного поблизу воріт суперника, а збільшити перевагу «Наджрану» не дав Шеліхов, який ліквідував черговий вихід віч-на-віч. Таких чином гра завершилася з рахунком 1:4 на користь аравійців.

«Волынь» - «Наджран» (Саудовская Аравия) - 1:4
Гол у «Волыни»:
Кравченко, 52.
Стартовий склад «Волині»: Романенко, Шандрук, Кравченко, Ізворану, Леандро, Стевич, Скоба, Пічкур, Кінаш, Майкон, Фабіано.

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Misfits777
кто такой фабиано?7
Misfits777
кто такой фабиано???????
xmara1
ВОЛИНЬ-КВАРЦЯНОМУ
lutsk77
Я увляю як Дем"яненко прочитав твій камент задумається про результат-особливо в міжсезоння!Думаю що це буде прикладом для шухера-який він в цей короткий строк має навести в команді!
oleq.v.koval
Є людина-команда,Волинь -Кварцяний.Команда створена ним,дух команди.Заробітчани є заробітчани,приїхали .поїхали гроші підняли!Муля -киянин,динамівська школа.а де та школа...Де результат!Де ті передові методики,космічні результати-міф.Волинь Кварцяного це відкриті ,адаптован футболіти,кого відкрив Муля маючи під собою велику школу талантівДинамо та гроші Суркіса.Шкода команду створену Кварцяним
k-y-m
не будет толка с Волыни...
aicraft1965
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Volyn201107
Волинь, не була настроєна на гру, тому і програли
Vasja Pirog
Вот тебе и Нажран
AndrosPatron
И вышка наша, без него, не то. Как бы к нему не относились. Но человек он выдающийся.
lutsk77
Тому що без Влині-Кварц не Кварц
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lutsk77
В Кварцяного не має таких трофеів, як у Дем"яненка, але в нього є своя історія-шкода буде якщо наш футбол втратить цього тренера.
oleq.v.koval
який тренер -такий результат!
lutsk77
Интресно, с Демьяненко будет интересно, или не так- как с нашим Кварцем?Ждем чемпионат-вперед Волынь!!!