Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1279
0

Карпаты в Турции. День 11.

Матч «Бешикташ» – «Брага» и гости из Лиепаи

Карпаты в Турции. День 11.

Другий день минув відтоді, коли в готелі Kamelya World серед футбольних кольорів можна зустріти лише зелено-білі. «Карпати» та «Ворскла», після того, як «Говерла-Закарпаття» вирушила додому, залишалися єдиними командами, що тут проживали. Однак на одинадцятий день перебування львів’ян на других зборах в українських команд з’явився новий сусід. Це футболісти «Металурга» (Лієпая).

 Щодо «Карпат», то відучора команда почала тренування в разовому режимі. Таким чином тренери дають можливість футболістам поступово відновлюватися перед офіційним сезоном після неабияких навантажень, які команда отримала за останні півтора місяці.

 Проте одразу помітно, що карпатівці до такого режиму ще не звикли. Після тренування, яке розпочалося о 16:00, футболісти ще хвилин 20 продовжували працювати з м’ячами. На бровці своєї черги вже очікують новоприбулі латвійці, а львів’яни все ніяк не залишають поле. Петрівський навішує, Касьян замикає; Ощипко б’є пенальті Богатінову; ще кілька гравців грають в «квадрат»... І все це добровільно. Тренерам навіть довелося просити футболістів, щоб ті залишили поле, адже на ньому вже б мала розпочати роботу інша команда. Такий порив карпатівців напередодні старту весняної частини чемпіонату не може не тішити.

 Ввечері більшість футболістів збиралася подивитися матч Ліги Європи «Металіст» – «Зальцбург». Однак хлопцям не пощастило – жоден з телеканалів, які є в готелі, навіть австрійські, цей поєдинок не транслювали. Відтак довелося дивитися по місцевому ТБ зустріч «Бешікташ» – «Брага».

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.