Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 февраля 2012, 14:57
2626
1

Волынь обыграла Кайрат

Команда Анатолия Демьяненко добывает волевую победу

| Обновлено 22 февраля 2012, 14:57
2626
1
Волынь обыграла Кайрат

Пропонуємо Вашій увазі текстову онлайн трансляцію товариського матчу луцької «Волині» проти казахстанського «Кайрату» (Алмати), який торік посів 9-те місце у місцевій Прем'єр-лізі. Перед початком нового сезону в стані суперника відбулися кардинальні зміни - у лютому контракти з клубом уклало одразу 18 нових футболістів. Оновлення інформації про гру відбуватиметься раз на 10-15 хвилин.

Стартовий склад «Волині»: Романенко, Сімінін, Шандрук, Масло, Романчук, Шарпар, Герасимюк, Пилипчук, Лопес, Пищур, Савіч.

Матч розпочався. На відміну від попередніх спарингів гра відбувається за чудових погодних умов. Стовпчик термометра показує +17°С.

1-10 хвилини: Повна територіальна та ігрова перевага лучан. З першої хвилини матчу «Волинь» закрила суперника на власній половині поля і за цей час створила три голевих моменти. На 5-ій та 8-ій хвилинах з лінії воротарського двічі пробивав Пилипчук: один раз казахів виручив воротар, а після другого удару м'яч пройшов мимо воріт. На 10-ій хвилині Савіча вивели віч-на-віч з кіпером «Кайрату», але останній виручив свою команду.

11-25 хвилини: Активні фланги «Волині», на яких виступають Лопес та Пилипчук. Останній мав момент, коли виконував удар з 20-ти метрів, але голкіпер «Кайрату» зіграв надійно. Суперники протягом першої половни тайму не нанесли жодного удару по воротам лучан.

30 хвилина: 0:1 Таке трапляється: перший удар по воротам Романенка виявився для «Кайрата» результативним. М'яч з лівого флангу переадресували в центр атаки і гравець суперника ударом з 20-ти метрів поцілив у лівий кут воріт «Волині».

38 хвилина: «Волинь» заробила право на виконання одинадцятиметрового і Пищур у своєму стилі, ударом з підйому, зрівняв рахунок - 1:1

40 хвилина: 2:1 Суперник не встиг оговтатися від першого пропущеного голу, як Лопес на правому фланзі обіграв двох візаві і невідпорно пробив з меж штрафного майданчика у лівий кут воріт.

45 хвилина: До кінця тайму небезпечних подій у матчі не виникало. Перерва.

На другий тайм «Волинь» повністю змінює склад, на поле виходять: Шеліхов, Насонов, Кравченко, Стевич, Пічкур, Скоба, Кінаш, Бабир, Майкон, Павлов, Шумахер.

46-55 хвилини: Другий тайм розпочався атаками «Волині». На 48-й хвилині Шумахер скинув м'яч під удар Павлову, який з меж штрафного майданчика пробив поруч із стікою. Ще через п'ять хвилин тривала затяжна атака лучан, під час якої було подано два кутових поспіль, а завершилося все ударом Майкона повз ворота.

56-70 хвилини: «Волинь» продовжує атакувати ворота суперників. Дві стовідсоткові нагоди відзначитися мав Шумахер: на 66-й хвилині Майкон вивів його віч-на-віч з воротарем, але нападник ударом з 8-ми метрів влучив у кіпера, ще через дві хвилини бразилець пробивав з 20-ти метрів - повз ворота.

71-80 хвилини: На 71-й хвилині гри Насонов здійснив сольний рейд правим флангом, але був збитий захисником суперника неподалік кута штрафного майданчика. Скоба небезпечно навішував зі штрафного, але «Кайрат» виручив воротар, перевівши м'яч на кутовий. Через кілька хвилин Майкон завдавав удару з 18-ти метрів - над поперечиною. Був момент і у суперника: нападник «Кайрата» вийшов сам на сам із Шеліховим, перекидав його, але у ворота не влучив.

81-90 хвилини: В останню десятихвилинку особливих загострень не виникало, команди догравали матч. Гра завершився перемогою «Волині» з рахунком 2:1.


«Волынь» - «Кайрат» - 2:1
Голы у Волыни
: Пищур, 38, с пенальти, Лопес, 40.
Волынь (1-й тайм): Романенко, Симинин, Шандрук, Масло, Романчук, Шарпар, Герасимюк, Пилипчук, Лопес, Пищур, Савич.
Волынь (2-й тайм): Шелихов, Насонов, Кравченко, Стевич, Пичкур, Скоба, Кинаш, Бабыр, Майкон, Павлов, Шумахер.

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию
Хоккей | 18 апреля 2024, 16:46 11
ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию

Украинские хоккеисты забросили 7 шайб

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 46
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
karapuz84
я зашел просто забрать свое перикати-поле