Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
960
0

Карпаты в Турции. День девятый

Игроки львовского клуба посетили Анталию

Карпаты в Турции. День девятый

Як і на попередніх зборах, після серії товариських матчів, тренерський штаб львів’ян зробив футболістам один напіввихідний день. В хлопців було лише одне ранкове тренування, після якого кожен бажаючий міг поїхати на прогулянку до Анталії.

 Про те, що карпатівці виснажені підготовкою до сезону, говорить за себе кількість футболістів, яка поїхала прогулятися: Кополовець, Богатінов, Ільющенков та Даушвілі. Їх підтримав тренерський та лікарський склад. Решта львів’ян залишилися в готелі відпочивати.

 Втім, доки одні гравці гуляли Анталією, а інші відпочивали, четвірка молодих футболістів ну вже ніяк не могла без м’яча, і влаштувала собі самостійне тренування. Степан Гірський, Ігор Озарків, Володимир Гудима взяли м’ячі та пішли на поле бити по воротах Романа Мисака. Під час добровільного заняття кожен з польових гравців завдав по 150 ударів в рамку, близько дев’яносто відсотків яких Роман Мисак парирував.

 Тим часом, інший квартет футболістів та тренери прогулювалися вулицями міста, відвідуючи тутешні магазинчики. Першим місцем, яке зацікавило Михайла Кополовця, став фірмовий магазин футбольного клубу «Фенербахче». На запитання, чи бажає нападник львів’ян собі придбати тут щось на пам’ять, футболіст дотепно відповів: «Навіщо? Це ж «Фенербахче», а не «Галатасарай».

 В одному з фірмових бутіків відомого німецького виробника спортивного одягу довелося побачити м’яч з написом Ukraine. Ймовірно, що «шкіряна куля» мала б символізувти єврочемпіонат з футболу 2012 року. Однак ані на цьому м’ячі, ані на інших на диво не довелося побачити напису Poland.

 Покупок в місті, окрім деяких сувенірів, майже ніхто так і не зробив. Лише Муртаз Даушвілі не втримався і придбав собі новенькі бутси салатового кольору. Тож чекаємо на випробування нової амуніції наступного дня.

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.