Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 февраля 2012, 13:27
1277
0

ЭРИК: «Мяч упорно не хотел залетать в ворота»

Из двадцати выстрелов «Карпат» по воротам «Вентспилса» только один достиг цели

| Обновлено 22 февраля 2012, 13:27
1277
0
ЭРИК: «Мяч упорно не хотел залетать в ворота»
Эрик

Ерік де Олівейра в матчі з «Вентспілсом» заробив пенальті й сам його реалізував. Попри це у півзахисника «Карпат» була ще не одна нагода забити і принести команді заслужену перемогу.

– В матчі з «Вентспілсом» «Карпати» більшу частину часу провели в атаках. Ти був плеймейкером, через якого і будувалися атаки команди. Як вважаєш, впорався з поставленим тренером завданням?
– Дві останні гри команди виявилися для нас дуже важкими як в ігровому плані, так і в фізичному. Тому десь в ході матчу з латвійцями давалася взнаки втома, що в нас зібралася. Можливо, на початку зустрічі нам не вдавалося робити те, що нам потрібно. Але врешті-решт ми знайшли свою гру і постаралися зробити те, чого від нас і чекав тренерський склад. І я, крім забитого гола, мав ще можливості відзначитися.

– Що трапилося в тому епізоді, коли арбітр призначив пенальті?
– Я отримав пас на фланзі, прикрив м’яча корпусом, прокинув його собі на хід, а гравець суперника штовхнув мене. Але все ж я задоволений, що цей епізод даремно не минув і вдалося забити гол. Я радий, що мій м’яч дозволив команді здобути нічию, але розчарований, що не вдалося досягти більшого. Є ще над чим працювати і трохи часу, щоб виправити помилки до першого матчу чемпіонату. Адже вже весною вболівальники від нас чекатимуть лише позитивних результатів.

– «Карпати» завдали по воротах суперника за матч близько двадцяти ударів, але лише один досяг цілі. Чому так?
– Нам завжди хочеться, щоб м’яч залітав у ворота, але це не завжди трапляється. Тому ми і працюємо зараз над тим, щоб таких речей не траплялося в чемпіонаті, щоб максимальна кількість ударів приносили максимальну кількість голів. І я завдав чимало ударів, і мої партнери, але м’яч вперто не хотів залітати у ворота.

– «Вентспілс» грав у «жовто-синій» формі. Таких же кольорів був і м’яч. Можливо, м’яч в цей вечір був за латвійську команду?
– Чи це основна причина – я вам не скажу. Але ми всі старалися забити, інакше б не було такої кількості ударів по воротах суперника. Тим більше в нас в цей день було одразу два дні народження: в Ігоря Худоб’яка та Ярослава Матинюка. Тому хотілося щонайменше по голу забити - для кожного з іменинників. А так подарували їм лише один на двох. Щоправда, програючи, нам вдалося зрівняти рахунок. Отже, це вже який не який, але подарунок.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.