Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 февраля 2012, 11:50
1031
0

Сергей ЗЕНЕВ: «Я очень соскучился по игре»

Но озвучивать сроки своего возвращения на поле травмированный игрок «Карпат» пока не решается

| Обновлено 21 февраля 2012, 11:50
1031
0
Сергей ЗЕНЕВ: «Я очень соскучился по игре»
Сергей Зенев

Нападник «Карпат» Сергій Зеньов, попри те, що перебуває на других зборах з командою, все ще не може допомогти своїм партнерам в товариських матчах. Невідомо, коли він з’явиться на полі і в офіційному сезоні. А все через те, що у футболіста була важка травма коліна, від якої він все ще відновлюється.

– Підготовка команди до сезону вже на завершальному етапі, а ти все ще не працюєш в загальній групі. Скільки часу ти вже поза грою – рахуєш?
– Вже давно. Після операції минуло вже три місяці. Але прогнози, коли повернуся на поле, робити ще не варто. Здавалося, що все йде добре, коліно не турбує – і тут все змінюється. Один день нічого не болить, інший – болить, на третій знову щось незрозуміле. Тому і прогнози, коли почну повноцінні тренування, робити сам не наважуюсь.

– Пригадується, ти з Голодюком разом прилетів на перші збори і приєднався до команди. Ви й разом індивідуально займалися. Зараз Голодюк вже бере участь в спарингах, а ти ще працюєш окремо від команди. Не прикро?
– Не варто порівнювати, адже в нас були різні травми, різної складності. В мене була не найпростіша операція, тому і відновлююся довше.

– Як проходить процес твого відновлення? Який в тебе графік занять на цих зборах?
– Зранку я виходжу на тренування. Але спершу в мене за розкладом тренажерний зал, де працюю на велотренажері, потім бігаю, йду в басейн, де розслабляю м’язи ноги. Вечірнє тренування в мене йде за тим же графіком.

– Ти слідкуєш за кожним спарингом «Карпат». Мабуть, самому вже хочеться на поле вибігти?
– Звісно ж! Скучив дуже за грою. Хочеться повернутися на поле якомога швидше і допомогти партнерам.

– Зараз в «Карпатах» в передній лінії неабияка конкуренція. Молодь росте, нові гравці з’явилися – Гладкий та Касьян. Не боїшся такої конкуренції?
– В «Карпатах» завжди в лінії атаки була конкуренція не на жарт. Що не рік – в нас завжди в команді найбільша конкуренція, мені здається, саме в атаці. На три місця в основі претендує з дев’ять чоловік. Тому це явище для мене звичне. Головне зараз швидше відновитися від травми.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.