Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 февраля 2012, 22:05
1292
1

Волынь минимально уступила Ростову

Лучане потерпели первое поражение за последние семь спаррингов

| Обновлено 20 февраля 2012, 22:05
1292
1
Волынь минимально уступила Ростову

У понеділок «Волинь» провела черговий контрольний матч на зборах у Туреччині. Суперником лучан став десятий на даний момент клуб Росії – ФК «Ростов». Стартові хвилини поєдинку пройшли без загострень, а вже на 11-й хвилині Лопес точною передачею з правого флангу знайшов Пилипчука, а той розстрілював ворота «Ростова» з семи метрів. На превеликий жаль, у даному епізоді суперників врятував воротар. А за шість хвилин Савіч наважився на удар метрів з двадцяти п’яти в ближній кут – і знову кіпер росіян став на заваді взяттю воріт. Росіяни відповіли небезпечним ударом зі штрафного, однак вдало зіграв Неділько, вибивши м’яч з-під поперечини на кутовий. Невдалим стало виконання стандарту і волинянами на 36-й хвилині, коли Масло потужно пробив метрів з тридцяти п’яти, але влучив у воротаря. А вже наприкінці тайму швидка атака «Ростова» лівим флангом результативною – гравець суперника увірвався в штрафний майданчик і безперешкодно «розстріляв» Неділька – 0:1. Лучани кинулися відіграватись і у час, що залишився цілком могли добитись свого, але після навісу Пилипчука зліва на 43-й хвилині на Савіча, Душан прийняв м’яч, обробив і завдав разючого удару по воротах метрів з двадцяти, та м’яч лише струсонув поперечину.

Після перерви гра проходила на рівних і особливої небезпеки поблизу воріт не виникало. Щоправда, у волинян був момент на 59-й хвилині, коли дальнього удару по воротах завдавав Скоба, але кіпер суперника зреагував на цей постріл. Надалі ж гра точилася у впертій боротьбі за м’яч, з великою кількістю фолів з боку обох команд. І навіть ряд замін, проведених тренерським штабом «Волині» ситуацію не змінили – атаки лучан розбивалися об захисні мури «Ростова». У підсумку гра завершилася поразкою волинян з рахунком 0:1 – першою в семи останніх спарингах.

«Волинь» – ФК «Ростов» (Ростов, Росія) 0:1 (0:1)
«Волинь»: Неділько, Сімінін (Насонов, 78), Шиков, Масло, Романчук (Леандро, 75), Шарпар (Ізворану, 65), Скоба (Герасимюк, 60), Пилипчук (Пічкур, 60), Лопес (Кінаш, 75), Пищур (Шумахер, 60), Савіч (М.Олівейра, 60).

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Volyn201107
У Дем'яна вчора просто був день варєнья)