Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 февраля 2012, 12:58
973
0

Карпаты в Турции. День седьмой

Утренняя тренировка и работа в тренажерном зале

| Обновлено 20 февраля 2012, 12:58
973
0
Карпаты в Турции. День седьмой

Тьфу-тьфу-тьфу, щоб не наврочити. Вже котрий день над півднем Туреччини панує хороша погода. За безхмарного неба і працюється краще.

Сьомий день зборів пройшов за таким же сценарієм, як і п’ятий – тобто післяігровий день: ранкове тренування без особливих навантажень та робота в тренажерному залі після обіду. Як не як вже сьогодні на карпатівців чекає черговий спаринг – вже третій за останні п’ять днів.

І так би минув день в дещо послабленому режимі роботи, якби ввечері не був привід посвяткувати черговий день народження. Однак цього разу фотозвіту з цих уродин ви не побачите. Причина банальна – іменинником був сам фотограф та автор цих рядків.

Вперше в історії Інформаційного центру ФК «Карпати» уся команда на чолі з тренерським штабом виконала «Многая літа» клубному журналісту. Були і привітання головного тренера, і соло від Еріка, і навіть святковий торт в зелено-білих кольорах (неймовірно смачний!).

Коли усі привітання та урочистості вщухли, Ерік на цьому не зупинився. Футболіст заручився підтримкою Лукаса та Авелара і завітав до кімнати винуватця події, де ще раз виконав «Многая літа» п’ятьма (!) мовами. Спершу була португальська, згодом іспанська, англійська, українська... І нарешті – майже турецька! Як нападник співає турецькою, зможете побачити сьогодні о 22:20 в програмі ПроКарпати на телеканалі ZIK. Не пропустіть!

Віталій Землянко, Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.