Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 февраля 2012, 14:30
1839
0

Торнике ОКРИАШВИЛИ: «Гол сделал Таргамадзе»

Футболист «Ильичевца» прокомментировал товарищеский матч с «Карпатами»

| Обновлено 19 февраля 2012, 14:30
1839
0
Торнике ОКРИАШВИЛИ: «Гол сделал Таргамадзе»
Торнике Окриашвили

Травма півзахисника «Іллічівця» Віталія Федотова, через яку той залишив поле, як виявилося згодом, вплинула на долю усього матчу «Карпати» – «Іллічівець». Торніке Окріашвілі, який вийшов замість 17-го номера маріупольців, став автором єдиного м’яча у ворота «Карпат».

– Ти лише три хвилини провів на полі перед тим, як забити м’яч «Карпатам». Можна назвати твій вихід на заміну знаковим для твоєї команди?
– Заслуга в голі, мабуть, більша в Давіда Таргамадзе, який віддав мені хороший пас. Можна сказати, що мені навіть пощастило. Я для цього голу нічого не зробив – окрім того, що вдарив і влучив у ворота. А все інше зробили партнери загалом і Таргамадзе зокрема.

– Ти вже забивав на цьогорічних зборах?
– Так, це мій другий м’яч. Але нічого в цьому надзвичайного нема. Я просто виконав свою роботу на полі. Але якщо б можна було, я б хотів, щоб цей гол записали в актив Таргамадзе.

– Важкою для «Іллічівця» виявилася гра?
– Гра пройшла цілком нормально. Це виявився хороший спаринг, тому що був справді сильний суперник. Єдине, що зіпсувало враження від матчу – це суддівство. Арбітраж сьогодні і справді був дуже поганим. І не лише для нас. Як в «Іллічівця» були спірні епізоди, коли ми могли посилатися на погану роботу суддів, так і в «Карпат». Навіть за реакцією гравців та тренерів нашого суперника це було зрозумілим.

– Кінцевий результат гри влаштував?
– Цілком. «Карпати» могли забити неодноразово і змінити рахунок на свою користь. В нас також було кілька непоганих нагод збільшити рахунок. Тому вважаю, що результат 1:0 цілком закономірний.

– Перед грою ти і Таргамадзе спілкувалися з Даушвілі. Про що говорили?
– Ми вже давно не бачилися. Востаннє це було ще в Грузії, коли разом грали в молодіжній збірній. Зараз зустрілися і я був радий його побачити після такої тривалої паузи. Також я радий, що він тепер грає в Україні і ми будемо частіше бачитися. Обмінялися номерами телефонів, тож тепер ще й будемо тримати зв'язок.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.