Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 февраля 2012, 13:02
2304
0

Карпаты в Турции. День шестой + ФОТО

За спаррингом с «Ильичевцем» наблюдали игроки «Говерлы-Закарпатья» и «Ворсклы»

| Обновлено 19 февраля 2012, 13:02
2304
0
Карпаты в Турции. День шестой + ФОТО

Шостий день зборів виявився сонячним. А отже у футболістів «Карпат» ранкове тренування та обідня гра з «Іллічівцем» мали пройти за сприятливої погоди. Власне, так воно і сталося.

На тренуванні гравці відпрацювали без зайвих навантажень. Попереду на львів’ян чекав другий спаринг на цих зборах. Вперше, за час проведений в Туреччині, карпатівцям не довелося нікуди їхати. Матч з «Іллічівцем» повинен був пройти на території готелю, де «зелено-білі» щодня тренуються.

На матч «Іллічівець» прибув за 40 хвилин до початку зустрічі. В цей час львів’яни саме долали стометрову відстань від входу в готель до футбольного поля. Цікаво, що саме поле розташоване одразу поблизу узбережжя. До моря відстань навіть менша ніж до готелю – близько сорока метрів.

Перед тим, як приступити до розминки, футболісти обох команд розбилися на невеликі групи. Між собою перемішалися темно-сині та зелені кольори. В кожного з футболістів в команді-суперниці знайшлися друзі. Звісно ж, найпопулярнішою персоною в стані «Іллічівця» виявився Денис Кожанов, який зібрав біля себе Ощипка, Касьяна, Богатінова та ще багатьох львів’ян. Склалося враження, наче і не було тої зустрічі з екс-карпатівцем кілька днів тому, коли Кожанов завітав в гості до «левів».

Гладкий в цей час спілкувався з Фоміним, Тлумак з Іщенком, Даушвілі з Таргамадзе та Окріашвілі... І тут, наче гудок потяга для пасажирів, увагу футболістів привертає потрійний свисток арбітра, який пропонує командам вийти на поле. І все б нічого, як би всі гравці були вже перевдягнені. Справа в тому, що рефері переплутав час початку гри, яка повинна була розпочатися о 15:30. Свисток же пролунав на півгодини швидше.

Як виявилося, це була не єдина помилка суддівської бригади. Діями людей зі свистком і прапорцями виявилися незадоволені гравці обох команд. Однак більше на арбітраж можуть нарікати саме карпатівці. Навіть час перерви виявився незвично коротким: замість стандартних 15-ти хвилин судді для відпочинку командам надали менше десяти.

За грою команд спостерігали сусіди львів’ян по готелю. Футболісти «Говерли-Закарпаття» розташувалися поблизу лави запасних «Карпат», гравці «Ворскли» біля «Іллічівця». Так вже склалося, що не лише на полі зійшлися «зелено-білі» з «темно-синіми», а й за його межами (ужгородці були в «темно-синіх» кольорах, а полтавчани в «зелено-білих»).

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Йожеф САБО: «Время Усика, как и Милевского, уже прошло»
Футбол | 17 мая 2024, 14:54 1
Йожеф САБО: «Время Усика, как и Милевского, уже прошло»

Бывший главный тренер сборной Украины рассказал, как могла бы сложиться футбольная карьера боксера

Чисора рассказал, кто безумнее: Усик или Фьюри. Британец привел аргументы
Бокс | 18 мая 2024, 00:19 1
Чисора рассказал, кто безумнее: Усик или Фьюри. Британец привел аргументы

Дерек прокомментировал предстоящий поединок Александра и Тайсона Фьюри

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.