Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 февраля 2012, 17:58
1693
3

Волынь обыграла Шкендию

Для победы команде Анатолия Демьяненко хватило одного-единственного мяча

| Обновлено 17 февраля 2012, 17:58
1693
3
Волынь обыграла Шкендию

«Волинь» у черговому спарингу зустрілася з чемпіоном Македонії – «Шкендією» (Тетово). На жаль, погодні умови були не надто сприятливі для проведення гри. Сильний штормовий вітер надто заважав гравцям обох команд і спочатку проведення матчу стояло під питанням. Все ж, суперники вирішили не відміняти поєдинок і гра розпочалася.

У дебюті футболісти змушені були пристосовуватися до несприятливих погодних умов й про якісь чіткі комбінації мова не велася. Разом з тим, волиняни на 3-й хвилині зуміли провести гарну комбінацію Шумахер – Павлов, яка завершилася голом у виконанні форварда молодіжної збірної України, але арбітр зустрічі зафіксував офсайд і взяття воріт відмінив.

Надалі ж «Волинь», незважаючи на погодні перешкоди, зуміла захопити ініціативу у грі і на 18-й хвилині матеріалізувала її у гол. Пічкур вийшов сам на сам з голкіпером і пробив по воротам, але влучив у воротаря. М’яч відскочив назад до Пічкура і Євген потужним пострілом поцілив у поперечину, а на добиванні першим виявився Бабир, який і відкрив рахунок – 1:0! Незабаром лучани мали подвоювати свою перевагу, коли Стевич помітив, що голкіпер «Шкендії» вийшов надто далеко з воріт і намагався перекинути через нього м’яч у ворота, однак вітер здув пущену навісом шкіряну кулю вбік від воріт… А ще одну нагоду втратив на 33-й хвилині Євген Павлов, якого партнери вивели сам на сам з воротарем. Нападник пробив повз кіпера у дальній кут, але у ворота не влучив. Загалом перший тайм пройшов за відчутної переваги «Волині», а македонцям створити щось небезпечне поблизу воріт Шеліхова не вдалося.

Після відпочинку команди деякий час знову прицінялися одна до одної після проведених замін, а затим волиняни додали у швидкості і знову притиснули суперників до воріт. Як наслідок, на 55-й хвилині Майкон опинився на ударній позиції на лінії воротарського, але на його постріл дивом зумів зреагувати кіпер «Шкендії». А після наступного розіграшу кутового, партнери віддали м’яч під удар Насонову, той потужно пробив, проте захисник македонців буквально на лінії воріт зумів підставити голову під цей постріл і, таким чином, ліквідував загрозу.

Загалом, й друга половина матчу пройшла під контролем і за переваги «Волині», проте матеріалізувати її у голи форвардам лучан, незважаючи на усі старання, так і не вдалося. У підсумку – перемога – 1:0.

«Волинь» – «Шкендія» (Тетово, Македонія) 1:0
Гол:
Бабир (18)

«Волинь»: Шеліхов, Насонов, Ізворану, Шандрук (Кравченко, 46), Леандро, Стевич, Пічкур (Кінаш, 46), Чіркін, Бабир, Шумахер, Павлов (М.Олівейра, 46)

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tofaxxx
надеюсь Волинь будет в десятке УПЛ
sizovovan4ik777
Молодцы....Именно по результатам товарняков судят о силе УПЛ..Потому что укранские команды редко играют в еврокубках (я имею в виду кол-во клубов из УПЛ и стадии розыгрышей)