Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 08 июля 2021, 14:48
1608
2

Кривбасс сыграл вничью с Астрой

Криворожский клуб провел первый поединок на третьем сборе в Турции

| Обновлено 08 июля 2021, 14:48
1608
2
16 лютого «Кривбас» зіграв свій перший контрольний поєдинок на третьому навчально-тренувальному зборі в Туреччині.

Суперником криворіжців мала стати угорська команда «Уйпешт» (Будапешт), але в останню мить спаринг-партнер для «Кривбасу» змінився – угорці відмовились від проведення гри.

Румунська команда «Астра» з міста Плоєшті, що посідає 9-ту сходинку турнірної таблиці чемпіонату Румунії дала свою згоду на проведення контрольного поєдинку.

Перший тайм в цілому пройшов за рівної боротьби. Обидві команди мали шанси для взяття воріт та по разу скористались цим. Хоча обидва м’ячі були забиті з пенальті.

На початку поєдинку 11-метровим ударом був покараний «Кривбас». Після виконання штрафного удару м’яч влучив в руку Антонову, що знаходився в «стінці», за що арбітр матчу призначив пенальті. Федоренко вгадав напрямок польоту м’яча, але врятувати свою команду не зміг. У середині тайму кривбасівці перевели гру на половину поля румунів, мали кілька небезпечних моментів, але не зуміли реалізувати їх. В кінці першої половини гри українська команда відігралась. Румунські захисники в своєму штрафному майданчику порушили правила, й Антонов, що взявся виконувати вирок арбітра, чітким ударом встановив рівновагу – 1:1.

Другий тамй пройшов за деякої переваги криворізької команди, яка часом ставала доволі відчутною. Самодін, Матіч, Бартуловіч кілька разів виходили на ударну позицію ае змарнували свої шанси. Кінцівка матчу пройшла в обопільних атаках, обидва клуби намагались змінити рахунок на свою користь, але захисні ланки команд були вправнішими.

«Кривбас» - 1-й тайм: Федоренко, Сердюк, Петров, Федорчук, Єслінек, Арзуманян, Яколіш, Бабатунде, Костишин, Валєєв, Антонов.

2-й тайм: Штанько, Лисицький, Васільєв, Лобжанідзе, Федорів, Канкава, Льопа, Бартуловіч (Іващенко, 85), Габовда, Самодін (Лисенко, 66), Матіч.

Денис Бойко в цьому матчі задовольнився роллю глядача, підтримуючи свою команду. Також слід відзначити появу на зборі вірменського захисника Роберта Арзуманяна. Чи залишиться він й надалі в стані криворізької команди, вирішить тренерський штаб. Наступний поєдинок наша команда зіграє 18 лютого. Суперником кривбасівців має стати сербський клуб «Войводіна» (Нові Сад).

 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Список бомбардиров Лиги чемпионов 2023/24 после гола Кейна, дубля Винисиуса
Футбол | 01 мая 2024, 08:01 2
Список бомбардиров Лиги чемпионов 2023/24 после гола Кейна, дубля Винисиуса

Гарри догнал Мбаппе (у обоих – по 8), но французу еще предстоит играть с «Боруссией Д»

Все решится в Париже. Боруссия минимально победила ПСЖ
Футбол | 01 мая 2024, 23:58 23
Все решится в Париже. Боруссия минимально победила ПСЖ

Во втором полуфинале ЛЧ сильнее оказалась немецкая команда, хотя парижане имели много моментов

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bratka-76
Кривбасу респект и уважуха!
sagu1983
Иващенко востанавливается,это хорошо.