Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1364
0

Иван МИЛОШЕВИЧ: «Хочу сыграть против Аппии»

Центрбек «Карпат» поделился мнением о «Воеводине», первом сопернике львовян на текущих сборах

Иван МИЛОШЕВИЧ: «Хочу сыграть против Аппии»
Иван Милошевич

Центральний захисник «Карпат» Іван Мілошевіч вже чотири роки як не виступає в рідному чемпіонаті Сербії. Однак футболіст і надалі слідкує за тамтешніми перипетіями. Кому як не йому найкраще знати про те, на що здатен перший суперник «Карпат» на цих зборах?

– Відомо, що ти слідкуєш за сербським футболом, адже це твій рідний чемпіонат. Що ти можеш сказати про «Воєводину», з якою «Карпатам» сьогодні доведеться грати?
– Перш за все це третя за силою команда Сербії. Так вже склалося протягом останніх років. Вона поступається лише «Партизану» та «Црвені Звезді», які беззаперечні лідери чемпіонату. Так само і цього року вони після першого кола перебувають на третій сходинці в турнірній таблиці. Проте за час зимової паузи я бачив, що вони зробили дуже хорошу команду. Чого варте лише придбання Стефана Аппії, який раніше виступав за «Ювентус». В них є ціль взяти Кубок Сербії та вибити з другого місця «Црвену Звезду», яка випереджає «Воєводину» лише на два очка.

– Тобі самому цікаво випробувати свої сили проти сильної сербської команди загалом і Стефана Аппіа зокрема?
– Він тільки взимку прийшов. Чи сьогодні гратиме проти нас – я не знаю. Думаю, що гратиме, бо до цього в товариських матчах він виступав. Проти цього гравця мені дуже хочеться зіграти. Він виступав на найвищому рівні, ставав з «Ювентусом» чемпіоном Італії, виступав в Лізі Чемпіонів. Зараз вже не той «Ювентус», який був раніше. А раніше це був один з найсильніших клубів Європи і Аппіа був одним з його лідерів. Крім того він був капітаном збірної Гани. Тому проти таких футболістів завжди цікаво грати.

– Якісь слабкі та сильні сторони клубу з Нового Саду знаєш?
– Я вже чотири роки граю в Україні, тому так детально відповісти не зможу, хоч і слідкую за чемпіонатом Сербії. Все, що можу сказати, в них надзвичайно сильна атака і мені буде точно нелегко.

– На твою думку з ким краще було б провести спаринг: з ОФК, який в останній момент відмовився від матчу з «Карпатами», чи з «Воєводиною», яка замінила белградський клуб?
– Однозначно з «Воєводиною». Це і сильніша команда, з хорошими гравцями і непростим характером. Це буде цікава і водночас важка гра. Але це добре. Нам зараз потрібні сильні суперники на зборах, адже скоро вже починається чемпіонат і нам потрібно побачити як свої хороші сторони, так і недоліки, щоб знати, над чим ще треба працювати.

– У «Воєводині» грають твої друзі?
– Так, я знаю кілька гравців з команди особисто. Крім того, у нападі грає мій хороший друг, з яким я раніше виступав в одній команді.

– Це не стане для тебе приводом його шкодувати у грі?
– У жодному разі! Коли починається матч, ти забуваєш хто проти тебе грає: друг чи брат. Ти не думаєш про це. В такі моменти немає часу навіть подумати, що це твій товариш... Та що там казати про ігри, коли навіть на тренуваннях настільки захоплюєшся, що можеш добряче врізати по ногам своєму ж партнерові.

– «Карпати» три з чотирьох запланованих спарингів проведуть через день. Не важко буде в такому ритмі працювати?
– Це нормально. В нас було багато тренувань і зараз треба подивитися вже на практиці, що ми можемо. Треба побачити свої недоліки, виправити їх і вже, виправивши помилки, одразу ж зіграти наступний матч. Чемпіонат вже на носі, тому через ігри найкраще можна підтягнути певні тактичні моменти. До того ж зіграти один матч значно простіше, ніж провести два тренування за один день.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Канело защитил абсолют. Мунгия потерпел первое поражение в карьере
Бокс | 05 мая 2024, 07:35 0
Канело защитил абсолют. Мунгия потерпел первое поражение в карьере

В Лас-Вегасе прошел чемпионский поединок с участием Сауля Альвареса

ПУШИЧ: «Это интересный опыт – три матча с одним соперником за месяц»
Футбол | 06 мая 2024, 00:23 4
ПУШИЧ: «Это интересный опыт – три матча с одним соперником за месяц»

Главный тренер «Шахтера» рассказал о победе над «Черноморцем»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.