Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
| Обновлено 15 февраля 2012, 18:35
2978
9

Энергия - Меркурий - 3:1

Команда первой лиги оказала достойное сопротивление лидеру Экстра-лиги

| Обновлено 15 февраля 2012, 18:35
2978
9
Энергия - Меркурий - 3:1

У першому матчі 1/8 фіналу Кубка України з футзалу львівська «Енергія» доволі скромно обіграла першоліговий чернівецький «Меркурій» - 3:1.

Оскільки «Енергія» зараз проходить збори в Трускавці, на матч до Львова «енергетики» приїхали прямо з курортного містечка. Ще перед грою головний тренер команди Станіслав Гончаренко сказав, що матч з «Меркурієм» пройде на тлі фізичної втоми. І справді, «енергетики» у матчі виглядали не так потужно, як повинна грати перша команда Екстра-ліги.

У перші десять хвилин поєдинку львівська команда зовсім не нагадувала ту «Енергію», яку звик бачити львівський вболівальник. Натомість «Меркурій» першу половину першого тайму зіграв вище усіляких похвал. Команда з Чернівців не нагадувала кролика, якого мав «задушити» грізний удав. Одним словом, не відчувалося в «Енергії» великого запасу міцності та класу над суперником. Більше того, підопічні Станіслава Гончаренка та Миколи Сича у першому таймі створили мінімум гольових моментів біля воріт суперника. Відповідно, забили лише один гол.

Натомість «Меркурію» також особливого нічого не вдавалося в атаці. В кращому випадку гості в атаці пробивали повз рамку воріт. Ударів в ствір воріт Лисенка бракувало. Єдиний по-справжньому гольовий момент гості у першому таймі не реалізували. Химяк змарнував вихід сам на сам з Лисенком. Не забили у ворота «Енергії» - пропустили. За шостий командний фол «Меркурій» наказав Сергій Коваль з дабл-пенальті.

Другий тайм матчу розпочався з потужного дальнього удару Коваля, з яким справився воротар Євген Кіндяков. Після цього не влучно пробили Тригубець та Ткачук. Львів’яни продовжували грати першим номером, натомість гості зробили ставку на контратаки.

У другій половині зустрічі повторилася неписане футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Якунін, який вийшов на майданчик тільки у другому таймі, першим своїм ударом по воротах розписався у воротах «Меркурія». А сталося це після того, як Кардаш нейтралізував супермомент Карбовського

Збільшити перевагу «Енергії» могли Струк та Макаєв. Не забили Степан та Ільдар, зате забив Рогачов. Після 30-ої хвилини матчу, коли рахунок став 3:0 на користь «Енергії», здавалося, «Меркурій» «попливе». Утім, це був не той випадок.

Команда з Чернівців будь-що прагнула забити гол престижу. І свого таки добилася. Вихід «Меркурія» два в один на 37-ій хвилині матчу завершився влучним ударом Андрія Чернієнка. Володимир Кардаш, який по перерві замінив Лисенка у воротах, не виручив – 3:1. Рятувати поєдинок з п’ятим польовим гравцем гості не пішли. А це означає, що «Меркурій» розраховує на матч-відповідь у себе вдома. Інтризі у цьому протистоянні ще бути, принаймні до початку наступного матчу.

www.vgolos.com.ua

Кубок Украины. 1/8 финала. Первый матч.

«Энергия» (Львов) - «Меркурий» (Черновцы) - 3:1
Коваль, Якунин, Рогачев - Черниенко

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ястремская и Калинина с баранкой вынесли россиянок на супертурнире в Риме
Теннис | 10 мая 2024, 01:55 1
Ястремская и Калинина с баранкой вынесли россиянок на супертурнире в Риме

Даяна и Ангелина успешно стартовали в парном разряде, выиграв у дуэта Александрова / Сизикова

ОФИЦИАЛЬНО. Шахтер подписал олимпийского чемпиона в гимнастике Верняева
Футбол | 09 мая 2024, 12:03 0
ОФИЦИАЛЬНО. Шахтер подписал олимпийского чемпиона в гимнастике Верняева

Уроженец Донецка оказался востребованным клубом из родного города

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kozak717
7 штук? а не забагато?))))) так у Львові на 1,5 тисячі. Ще ри залі на 800 глядачів у виступали 5 львівських команд. головне підняти рівень футболу. а зал - не головне
footbolyaka
Ребята какие шансы!!!!! Энергия под орех разделает!!!!!
Vorobentus
думаєш є шанси шо вони там будуть?))))
Vovasss
Чернівці розвиваються з року в рік. Видно, що керівництво ініціативне і амбіційне. Хотілось бачити "Меркурій" у Екстра-лізі наступного року.
tsvyatt
Хотілось би, але вишка то інші фінанси, а у Чернівцях дотепер немає нормального залу, а там де грають то тренувальна коробка, якою чиновники тішаться і гордяться і все. Чернівцям потрібен Палац Спорту, так на 7 тисяч, люди би ходили, але поки то мрій.
Vorobentus
Коли у вишку підете????
tsvyatt
з цим згоден, все таки явний фаворит Ененгія, але так хочеться, щоб Меркурій подарував диво Чернівцям
Vorobentus
от будуть матчі в Енергії з хорошими командами, там і побачимо чого вартує львівська команда. Той же Локо, Ураган, Єнакієвець захочуть зачепитися за результат.
Vorobentus
та яка інтрига, про що ви говорите. Був на цьому матчі і все бачив на власні очі. Львів'яни грали без Легчанова і Бондаря, які сиділи на трибунах. Плюс, у другому тамйі лише вийшли Рогачов і Якунін.
Моменти? Та мав Меркурій їх, але удари були дуже слабі. А що виходу два в ноль в кінці першого тайму? Та смішно таке не забивати.
Висновок - шансів у Чернівців нема і максимум на шо вони можуть розраховувати так це нічия вдома.
Перша ліга повільніше думає напаркеті.