Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 11 декабря 2021, 22:07
1217
0

EIHC у Києві: погляд ПХЛ

Аналіз виступу гравців ПХЛ на київському етапі Єврохокей-Челендж

| Обновлено 11 декабря 2021, 22:07
1217
0
EIHC у Києві: погляд ПХЛ

У суботу у Києві завершився міжнародний хокейний турнір «Євро хокей челендж». Про підсумки цього турніру у розрізі Професіональної хокейної ліги у матеріалі прес-служби.

Вперше за весь період існування незалежного українського хокею національний чемпіонат став базовим для збірної команди України. Відразу вісімнадцять представників Професіональної хокейної ліги радували вболівальників своєю грою на турнірі у Києві. Сімнадцять із них захищали кольори національної збірної команди України, ще один – Артурас Катуліс – збірну Литви.
Перейдемо до персоналій. Ворота збірної України, яка з сімома очками посіла другу сходинку, захищали Костянтин Симчук («Сокіл») та Євген Напненко («Донбас-2»). Особливих нарікань до їх дій не було. Лише у вирішальній грі Симчук не надто вдало провів серію післяматчевих буллітів. Що стосується решти гравців, то лише Володимир Алексюк («Донбас-2») не здобув жодного очка за результативність.

Найрезультативнішими у нашій команді стали Костянтин Касянчук («Сокіл») – 5 очок (2 шайби + 3 передачі), Сергій Черненко («Сокіл») – 4 очка (1+3), Євген Пастух («Донбас-2») – 3 очка (2+1) та Олександр Побєдоносцев («Донбас-2») – 3 очка (1+2).
Що стосується Артураса Катуліса («Беркут»), то в активі литовського захисника 1 результативна передача у трьох матчах. «Артурас – справжній лідер нашої команди, я дуже задоволений його діями, – характеризує гру свого підопічного наставник литовської збірної Сергій Борисов. – Він грає в нашій збірній не так, як в «Беркуті», тож і вимагати від нього високої результативності не слід».

Офіційний сайт Професіональної хокейної ліги
 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.