Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 08 июля 2021, 14:47
1630
3

Кривбасс взял на сбор Антонио Яколиша

Команда Максимова отправилась в Турцию

| Обновлено 08 июля 2021, 14:47
1630
3
Вранці 14 лютого делегація футбольного клубу «Кривбас» вирушила на свій останній навчально-тренувальний збір в рамках підготовки до весняної частини ЕпіЦентр чемпіонату України з футболу сезону 2011/12 рр.

Цей збір, що традиційно відбудеться на південному узбережжі Туреччини, триватиме до 25 лютого. Після цього «Кривбас» повернеться до Кривого Рогу, де готуватиметься до стартових ігор весняної частини чемпіонату.

Склад «Кривбасу» на цьому зборі не зазнав суттєвих змін – до складу делегації ФК «Кривбас» на другому зборі (Штанько, Федоренко, Лисицький, Сердюк, Габовда, Костишин, Васільєв, Бабатунде, Федорчук, Самодін, Канкава, Лобжанідзе, Єслінек, Бартуловіч, Матіч, Іващенко, Федорів, Антонов, Льопа, Петров, Лисенко, Валєєв) приєднаються голкіпер Денис Бойко та молодий 20-річний хорватський нападаючий Антоніо Яколіш («Шибеник» Хорватія).

На цьому зборі кривбасівці проведуть 3 контрольні поєдинки, перший з яких відбудеться вже 16 лютого. Суперникомкоманди стане угорський клуб «Уйпешт» (Будапешт), багаторазовий чемпіон Угорщини.
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sagu1983
Ты считаешь что Канкава,Бартулович,Федорчук которые играют постоянно в основе это мусор??? Плюс Лёпа когда был прошлый раз в аренде тоже играл в основе.
dnipro-forever
Кто бы сомневался что первые комментарии будут от неадекватов с Харькова
alwel-73
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил