Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 февраля 2012, 17:53
2225
9

Карпаты улетели в Турцию

Александр Гладкий присоединится к команде непосредственно на месте

| Обновлено 12 февраля 2012, 17:53
2225
9
Карпаты улетели в Турцию

Сьогодні по обіді львівські «Карпати» відправилися до турецької Анталії, де проведуть останній етап підготовки до весняної частини сезону 2011/2012, упродовж якої на «зелено-білих» чекають заключна третина національного чемпіонату та ігри Кубка України.

Літак з карпатівською делегацією на борту з львівського аеропорту імені Короля Данила Галицького вилетів о 15:15. Головний тренер «Карпат» Володимир Шаран на другий навчально-тренувальний збір до Туреччини взяв 26 гравців:

• воротарі – Андрій Тлумак, Мартін Богатінов, Роман Мисак, Олександр Ільющенков;

• захисники – Іван Мілошевіч, Ігор Ощипко, Степан Гірський, Тарас Петрівський, Роман Подоляк, Вадим Болохан та Ґреґор Балажіц, якому сьогодні виповнилося 24 роки;

• півзахисники – Ігор Худоб’як, Андрій Ткачук, Олег Голодюк, Ярослав Мартинюк, Даніло Авелар, Ігор Озарків, Ерік де Олівейра, Муртаз Даушвілі;

• нападники – Вільям Батіста, Михайло Кополовець, Лукас Перес, Сергій Зеньов, Володимир Гудима, Олександр Касьян та Олександр Гладкий, який приєднається до команди вже безпосередньо в Туреччині.

Окрім керманича та футболістів у складі карпатівської делегації помічники Володимира Богдановича по тренерському штабу Володимир Беззуб’як, Степан Юрчишин, Володимир Васютик і Олег Гупка, а також лікарі Ростислав Пастушенко та Тарас Глинка, масажисти Михайло Труш і Роман Спринь, адміністратор Ярослав Гринишин, оператори Анатолій Белюстін і Юрій Щербатий та журналіст Віталій Землянко.

На місце дислокації «Карпати» дістануться сьогодні ввечері, а вже завтра зранку команда проведе перше тренування. Мешкатимуть «зелено-білі» в елітному готелі Selin Kamelya, що розташований в селищі Чолакли, поблизу містечка Манавгат. Від туристично-історичного центру міста Сіде відстань становить якихось 8 кілометрів, а від аеропорту Анталії – 55 кілометрів.

Готель Selin Kamelya відповідає всім сучасним вимогам для плідного проведення навчально-тренувальних зборів. Зокрема, на його території розташований спа-центр (площа 1000 квадратних метрів). До послуг гравців турецький хамам (баня), дві сауни, джакузі, великий фітнес-центр, критий басейн з підігрівом. Для зустрічей з тренерами та керівництвом обладнаний великий конференц-зал. Окрім цього, що дуже важливо, готель володіє футбольними полями, розміщеними просто на узбережжі. Три поля розміром 65х100, 70х95 та 48х90 метрів з натуральним покриттям обладнані системою нічного світла, дренажем та захисною сіткою.

Окрім тренувань, в планах «Карпат» і чотири контрольних спаринги. Першим суперником підопічних Володимира Шарана буде сербський ОФК «Белград». Цей поєдинок відбудеться у середу, 15-го лютого, а через три дні, 18-го числа, на «зелено-білих» чекає зустріч з маріупольським «Іллічівцем». 20-го лютого «Карпати» зіграють проти чемпіона та лідера чемпіонату Латвії ФК «Вентспілс», а за чотири дні, 24-го числа – полтавської «Ворскли». Зазначимо, що підопічні Миколи Павлова, як і карпатівці, проживають у готелі Selin Kamelya.

Закінчиться збір у Туреччині для «Карпат» 26-го лютого. Саме в цей день заплановано повернення команди до Львова, де вона на клубній базі готуватиметься безпосередньо вже до свого першого офіційного матчу у 2012 році. Нагадаємо, його карпатівці проведуть у суботу, 3-го березня, в Луганську проти тамтешньої «Зорі». Це буде гра 21-го туру Прем’єр-ліги.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Choorest77
Задовбали з тим Федецьким.
Choorest77
Блін задовбали з тим федецьким. Нехай валить чим скоріше!!!
Віталя
Кожанов,Кононов, Кузнєцов, Федецький колись Ковель, Назаренко, Маркевич ... !!! Хто наступний Худоб"як, Лукас... ? Дим продай команду !!! Дай людям розвиватись провесійно, не "сунь палки в колеса", бо ти вже із своїми махінаціями реально дістав !!! Ти знищив перспективну команду ...
LyubkoLviv
З клубниж джерел і він ще не в Дніпрі. Ведуться переговори ще з декількома клубами.
LembergWestUkraine
Стьопа Гірський нічим не гірше Федецького , тай Авелар може добре закрити позицію Федецького ...
witcher76
LyubkoLviv
Откуда инфа по Федецкому,что он уже в Днепре?
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LyubkoLviv
90% Федецький пішов по суборенді в Дніпро, в обхід Шахтаря. 10% в Зорю, в зв"язку з можливим переходом Кас"яна.
witcher76
Карпаты без Федецкого улители!Видать эпопея его там закончилась!?