Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
775
0

Міжнародний турнір пам’яті В.Баннікова: українці в фіналі

Завершився груповий турнір Міжнародного турніру пам’яті Віктора Баннікова

Стали відомі фіналісти, учасники матчу за „бронзу”, та команди, що розіграють місця з 5-го по 8-ме. Головною особливістю нинішніх змагань стала інтрига, що трималася до останнього туру – розподіл місць у обох групах. Саме за позиціями в турнірній таблиці, згідно з Регламентом змагань, і мали визначитися учасники фіналу.

Цікаво, що зустрічі в Групі Б, де зустрічалися Туреччина – Словаччина та Польща – Росія, завершилися з однаковим рахунком 0:0. У результаті місця розподілилися таким чином – Польща посідає 1-е місце, турки – другі, слідом росіяни, які мають стільки ж очок, як і турецькі футболісти, але за особистими зустрічами посіли лише третє місце, а замикають таблицю словаки.

Сьогодні українці у важкому та драматичному двобої здобули путівку до фіналу, зігравши внічию з рахунком 2:2 зі збірною Італії. Підопічні Юрія Калитвинцева зусиллями Дмитра Коркишка у першому таймі та Сергія Шевчука, який відзначився на 46-й хвилині мали відчутну перевагу у рахунку, але протягом чотирьох хвилин внаслідок помилок захисників пропустили два необов’язкових голи. Після цього матч став більш жорстким, лікарям обох команд довелося часто втручатися у гру. Як наслідок, на 68-й хвилині було вилучено захисника італійців за друге попередження, після чого суперник не зміг чинити будь-якого опору. 

10 червня о 16.00 на НТК ФФУ імені Віктора Баннікова відбудеться фінальний матч, в якому зустрінуться збірні України та Польщі, а напередодні за „бронзу” посперечаються команди Італії та Туреччини.

Група А

Італія – Україна – 2:2

Україна: 23. Базилевич В’ячеслав, 3. Ісмаїлов Едуард (5. Підвірний Володимир, 61), 8. Петров Кирило, 13. Білий Максим, 16. Стеценко Олександр (2. Кушніров Дмитро, 71), 14. Шахов Євген, 4.Максименко Максим, 10. Карноза Артур, 18. Геращенков Сергій (6. Гудима Володимир, 63), 9. Славов Мирослав (11. Шевчук Сергій, 41), 7. Коркішко Дмитро.

Запасні: 1. Пославський Олександр 15. Мудрак Анатолій.

Сербія – Болгарія – 4:1

Група Б

Туреччина - Словаччина – 0:0

Росія – Польща – 0:0

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.