Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 февраля 2012, 16:24
1763
0

Леонид БУРЯК: Подписали Деонаса. Посмотрим еще двух игроков

Наставник «Александрии» подвел итоги прошедшего тренировочного сбора

| Обновлено 09 февраля 2012, 16:24
1763
0
Леонид БУРЯК: Подписали Деонаса. Посмотрим еще двух игроков

Сьогодні 9-го лютого виповнюється місяць від того дня коли президент клубу М.М.Лавренко представив команді головного тренера ПФК «Олександрія» Л.Й.Буряка. Після місячної роботи на 2-х навчально-тренувальних зборах в Туреччині Леонід Йосипович поділився своїми думками:

- Попередні два збори в Туреччині пройшли на хорошому організаційному та професійному рівні. Гравці швидко засвоюють нові технології в тренуванні. Я задоволений  відповідальним відношенням до роботи як помічників-тренерів, так і футболістів, які мають досвід виступів за клуб, і тих, які нещодавно влилися в команду:  Д. Макрієв, В.Генєв, В.Гавриш. А напередодні, вчора 8-го лютого, після  розмови з потенційними новобранцями, підписано контракти з К.Балабановим,  Д.Ковбою та В.Деонасом.  З вчорашнього дня тренуємось в Олександрії: зранку працюємо в фітнес-залі, де гравці вправляються в різноманітних вправах, а після обіду на полі зі штучним покриттям працюємо над формуванням спеціальної фізичної витривалості.

- На третій збір будуть запрошуватись нові гравці?
- Вже 11-го лютого о 10.00 чартерним рейсом з Борисполя команда відлітає до Анталії (Туреччина), а вже звідти 150 км автобусом будемо їхати на місце свого попереднього перебування - Алан`ї. Третій збір продовжиться до 25-го лютого. За цей час планується закріпити нові знання, прийоми та  стабільне награвання складу. З цією метою заплановано провести 5 контрольних матчів, щоб  конкретно визначитись з оптимальним складом команди, яка і буде представлена президенту клубу та уболівальникам напередодні старту весняної частини Епіцентр Чемпіонату. Так, на 3-му зборі планується переглянути 2-х футболістів-латиноамериканців. 25-го лютого повертаємось до Олександрії. Один день відпочиваємо, а 27-го збираємось на базі, де вже і буде вестись безпосередня підготовка до першого матчу 21-го туру з луцькою «Волинню», який відбудеться 3-го березня. Ми вдячні президенту клуб М.М.Лавренку, котрий  створив нам бажані умови для ефективної та якісної підготовки. Ще раз хочу повторитися стосовно нашого завдання  - закріпитись у Прем`єр-лізі. Інакше і не може бути. Ті бонуси, які нам надано: збори, футбольна інфраструктура, відношення до команди… Маючи все це - місто не повинно залишитись без великого футболу!

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

ВИДЕО. Чемпионат U19. Шахтер забил четыре мяча ЛНЗ
Футбол | 26 апреля 2024, 06:09 1
ВИДЕО. Чемпионат U19. Шахтер забил четыре мяча ЛНЗ

«Горняки» без проблем разобрались из соперником

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.