Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 февраля 2012, 18:15
1576
1

Волынь минимально обыграла Даугаву

Очередной гол на свой счет записал Душан Савич

| Обновлено 07 февраля 2012, 18:15
1576
1
Волынь минимально обыграла Даугаву

У другому поєдинку дня «Волинь» зустрічалася із бронзовим призером чемпіонату Латвії – «Даугавою» з Даугавпілса. І, зауважимо, що на цей матч Анатолій Демяненко виставив дещо експериментальний склад з гравців, які не брали участь у матчі проти «Аланії».

Стартові хвилини поєдинку минули без особливих загострень – суперники приглядалися один до одного і не поспішали форсувати події. А перший гольовий момент в матчі створили волиняни. На 12-й хвилині Савіч пройшов по флангу, обіграв двох оборонців, і віддав під удар бразильцю Тому, що перебуває у «Волині» на перегляді. Новачок лучан розстрілював ворота з одинадцяти метрів, проте влучив у захисника «Даугави».

Надалі ж волиняни продовжували володіти ігровою та територіальною перевагою, але до реалізації створених моментів справа не доходила. Так, на 23-й хвилині Савіч міг вийти віч-на-віч з кіпером, але воротар «Даугави» вчасно вийшов з воріт на перехоплення та ліквідував загрозу. Втім, і латвійці під кінець тайму зуміли у кількох гострих контратаках потурбувати захист лучан. Найнебезпечнішим став момент на 32-й хвилині, коли після пострілу когось з нападників суперника м’яч влучив у поперечину воріт Шеліхова.

Та після відпочинку ситуація дещо змінилася і вже «Даугава» пішла вперед, перехопивши ініціативу у грі. Зазначимо, що після однієї з атак м'яч знову струсонув поперечину воріт лучан, а згодом, після виходу тет-а-тет, «Волинь» врятував Романенко, який виграв дуель у нападника.

Однак здаватися луцька команда ніяк не збиралася і зуміла відповісти опонентам на 65-й хвилині, коли після подачі кутового Савіч прийняв м'яч, майстерно обіграв захисника та невідпорно пробив з 7-ми метрів точно у ціль – гол! Натхненні успіхом, лучани могли миттєво збільшувати свою перевагу. Спочатку Лопес двічі непогано пробивав з дальньої відстані, а згодом Кравченко, після навісу з лівого флангу, пробив головою з 10-ти метрів, але м'яч пройшов поруч із стійкою. На 80-й хвилині непоганим ударом з середньої відстані відзначився Пічкур, але потрапив прямо у воротаря. Та, створивши ще кілька моментів поблизу воріт суперника, досягти більшого наші земляки так і не змогли, що й зафіксував фінальний свисток - перемога «Волині» 1:0.

Цим матчем лучани завершил програму спарингів другого навчально-тренувального збору і завтра команда повертається на Батьківщину для короткочасного відпочинку.

«Волинь» – «Даугава» Даугавпілс – 1:0
Гол: Савіч (65)

«Волинь»: Шеліхов (Романенко, 46), Брдаровськи, Стевич, Кравченко, Кінаш, Пічкур, Гобер, Бабир (Лопес, 46), Том, Савіч, Шумахер

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил