Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
945
0

В Турции Карпаты сыграют с Ильичевцем и Ворсклой

Второй сбор львовской команды начинается 12 февраля

Другі турецькі збори розпочнуться для «Карпат» 12-го лютого. Команда поселиться в елітному готелі Selin Kamelya, що розташований в селищі Чолакли, поблизу містечка Манавгат. Від туристично-історичного центру міста Сіде відстань становить 8 кілометрів, а від аеропорту Анталії – 55 кілометрів.

Готель відповідатиме всім вимогам «Карпат». Зокрема, на території розташований спа-центр (площа 1000 квадратних метрів). До послуг гравців турецкий хамам (баня), 2 сауни, фінська парна, джакузі, великий фітнес-центр, критий басейн з підігрівом. Для зустрічей з тренерами та керівництвом обладнаний великий конференц-зал. Окрім цього, що дуже важливо, готель володіє футбольними полями, розміщеними просто на узбережжі. Три поля з натуральним покриттям обладнані системою нічного світла, дренажем та захисною сіткою. Розмір полів 65х100, 70х95 та 48х90 метрів.

На других зборах «Карпати» запланували провести чотири спаринги. Першим суперником буде срібний призер чемпіонату Угорщини клуб «Пакш» з одноіменного міста. Зараз «Пакш» виступає не так сильно – восьме місце після 17-и зіграних турів. Через три дні, 18-го лютого, на «зелено-білих» чекає маріупольський «Іллічівець». 20 лютого «Карпати» зіграють проти чемпіона та лідера чемпіонату Латвії «Вентспілса», а за чотири дні проти полтавської «Ворскли». Що цікаво – підопічні Миколи Павлова також проживають у готелі Selin Kamelya.

Також варто зазначити, що на попередніх зборах «Карпати» не грали проти українських команд, за винятком минулорічного турніру Copa del Sol, коли в фіналі перемогли донецький «Шахтар». Цього разу «зелено-білі» проведуть спаринги проти добре знайомих команд. Жодних секретів тренери не матимуть – та воно й ні до чого, «Карпати» вже зіграли в чемпіонаті і з азовцями, і з полтавчанами.

Закінчиться збір у Туреччині для «Карпат» 26 лютого. Команда повернеться до Львова і готуватиметься до матчу проти «Зорі».

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 26 апреля
Футбол | 26 апреля 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 26 апреля

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 37
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.