Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1460
1

Владимир ГУДЫМА: «Отшлифуем недостатки - и в бой»

Футболист «Карпат» рассказал о том, как проходят учебно-тренировочные сборы львовян

Владимир ГУДЫМА: «Отшлифуем недостатки - и в бой»
Владимир Гудыма

Володимир Гудима став автором першого голу «Карпат» на турецьких зборах. Він же і міг закрити гольову феєрію львів’ян в товариських іграх, однак «лише» виявився співавтором останнього м’яча перших закордонних зборів.

– Сьогодні тобі самому забити не вдалося, але ти став автором гольової передачі. Однак здавалося, що ти хотів сам розвернутися і пробити в цьому епізоді.
– Так, я хотів м’яч прийняти і розвернутися, але захисник мене надто близько опікав плюс він зіграв мені в ногу. Перед тим я побачив, що позаду біжить Черних і корпусом прикривши м’яча, несильним дотиком переправив його далі. Федір і використав цей момент.

– Був в тебе і ще один момент, який запам’ятався. Даушвілі віддав на тебе низом в штрафний. Здавалося, тобі вже нічого не завадить забити, але не вийшло. Чому?
– Поле було мокрим після дощу і м’яч пішов дещо по-іншій траєкторії після відскоку від газону, ніж можна було очікувати. Тому я «постелився» для удару, а він перескочив мою ногу. На жаль, трохи не розрахував.

– Як оціниш свою гру?
– Мені не подобається самому оцінювати свою гру. Збоку краще видно. В першу чергу тренерам.

– А дії команди оцінити можеш?
– Перший тайм ми провели дуже добре. Нам вдавалися швидкі комбінаційні дії, контроль м’яча і організована гра в обороні. А в другому таймі відбулися ряд замін. А ви знаєте, входити в гру з лави запасних дуже важко. Тому кожен хто виходив, пристосовувався до гри. Доки всі налагодили знову зв’язки між собою минуло трохи часу. Проте, коли вдалося нарешті знову зіграти в свою гру пішли і моменти. Кінцівка гри була повністю за нами.

– Вже завтра команда вирушає додому. Охарактеризуй ці два тижні проведені в Туреччині.
– Збори пройшли на пристойному рівні, дуже хороші та якісні були навантаження. Що сподобалося найбільше, що і психологічно вони були легкими. Ось посудіть: три матчі і три перемоги. Тому в колективі панує приємна атмосфера. Та й фізично вже заклали хороший фундамент для другого етапу підготовки до сезону. На других зборах ще відшліфуємо недоліки і в бій.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LembergWestUkraine
Вовка, треба прогресувати і ставати супер - форвардом !