Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
887
0

Лондонський Арсенал приїде до Львова

Як уже повідомляла Газета, екс-капітан збірної України з футболу, львів’янин Олег Лужний має намір подарувати місту Леву непересічне футбольне свято

Лондонський Арсенал приїде до Львова

Галичанин хоче запросити до Львова лондонський “Арсенал” і кумирів мільйонної армії вболівальників, які у різний час грали з Лужним в одній команді. Щоб розповісти львів’янам про свій намір, прославлений футболіст навмисно приїхав до Львова.

Олег Лужний, який нині працює тренером київського “Динамо”, вирішив попрощатися з футболом у місті, де розпочинав власний шлях у цьому виді спорту. Каже, що з вибором місця проведення прощального матчу довго не вагався. “Я народився й починав свою футбольну кар’єру у Львові. Тож коли постало питання вибору місця проведення прощального поєдинку, не вагався. Свій перший поєдинок я зіграв у Львові, останній теж хочу провести в цьому місті. Хочу організувати футбольне дійство для наших прекрасних уболівальників”, – розповів львівським журналістам теперішній тренер київського “Динамо” Олег Лужний.

Гра відбудеться 8 жовтня в рамках святкування 750-ї річниці Львова. Прославлений футболіст ще не знає, хто саме приїде того дня до Львова, але в тому, що футбольних “зірок” не бракуватиме, не сумнівається. За лондонський “Арсенал” гратимуть ті футболісти, які не будуть залучені в національних збірних своїх країн. Річ у тім, що на 7-11 жовтня УЄФА передбачає матчі національних збірних. Очікують приїзду й керівництва лондонського клубу, зокрема головного тренера “Арсеналу” Арсена Венгера. Мабуть, приїдуть футболісти лондонського “Арсеналу”, котрі вже завершили свою кар’єру. Це Лі Діксон, Девід Сімен, Тоні Адамс тощо. А іншу команду представлятимуть гравці, імена яких добре відомо кожному вболівальникові. “За іншу команду виступатимуть ті футболісти, з якими мені випала честь грати впродовж кар’єри. Починаючи від Литовченка, Протасова та Дем’яненка, закінчуючи Добровольським, Коливановим і Кір’яковим”, – зазначив Олег Лужний.

Кошти від прощального поєдинку прославленого львівського футболіста Олега Лужного підуть на реставрацію пам’ятки архітектури Чорна кам’яниця, що на площі Ринок. Матч відбудеться на стадіоні “Україна”. Вартості квитків наразі не відомо.

Гліб Ваколюк, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.