Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 февраля 2012, 14:35
3766
6

Волынь в меньшинстве обыгрывает молдаван

Команда Анатолия Демьяненко добывает победу в товарищеском спарринге

| Обновлено 03 февраля 2012, 14:35
3766
6
Волынь в меньшинстве обыгрывает молдаван

Сьогоднішній день, на який для «Волині» було заплановано два контрольних матчі, розпочався зі спарингу проти молдовського клубу «Мілсамі-Урсідос» з міста Оргіїв.У суперника, як і у нас, під час зимового міжсезоння відбулися зміни на тренерському містку. ФК «Мілсамі», який на даний момент посідає п’яту сходинку в національному чемпіонаті, очолив у недалекому минулому відомий гравець - найкращий бомбардир збірної Молдови за всю її історію Сергій Клєщенко.

Хоча гра і проходила за переваги луцької команди, перший тайм завершився на користь наших суперників. На 28-й хвилині після виконання штрафного удару м’яч відскочив від штанги і гравець «Мілсамі» перший опинився на добиванні.

Другий тайм вийшов більш насиченим на події, в тому числі приємні для волинських вболівальників. Через п’ять хвилин після його початку Майкон продемонстрував, що бомбардирський хист не втрачається, і вдало зіграв на відскоку після удару Шумахера - 1:1. На 60-й хвилині гри суддя вилучив Скобу, але за взаємною домовленістю команд вилучення відбулося з правом заміни, і на футбольне поле повернувся Скепський. Саме Денису вдалося вивести «Волинь» уперед, коли на 81-й хвилині він відгукнувся на передачу з флангу і ударом головою перекинув м’яч через молдовського голкіпера. Ще через три хвилини Євген Павлов, який повернувся з розташування молодіжної збірної, реалізував вихід сам на сам і тим самим встановив остаточний рахунок гри – 3:1.

Другий контрольний матч сьогодні буде проведено, як і планувалося, о 17:00, суперник – чемпіон Австрії клуб «Штурм» з міста Грац.


«Волинь» – «Мілсамі-Урсідос» Оргіїв 3:1 (0:1)
«Волинь»:
Романенко, Кравченко, Стевич, Скоба (Скепський, 60), Пічкур, Скепський (Гобер, 46), Кінаш, Бабир, Лопес, Шумахер (Павлов, 55), Майкон.
Голи: ? (28) - Майкон (51), Скепський (81), Павлов (84).
Вилучення: Скоба (60).

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
funnyFAN
не дало это сделать только беззубость твоей команды
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
AlexWriter
їм аби заголовок придумати по яскравіший)
Volynyaka
А чьо "в мєньшінствє" ??? Самі написали -
На 60-й хвилині гри суддя вилучив Скобу, але за взаємною домовленістю команд вилучення відбулося з правом заміни, і на футбольне поле повернувся Скепський.
Veteran80
Что-то не видно в составе Шарпара и Еременко.