Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Парусный спорт
|
968
0

Сьогодні стартувала вітрильна регата "Кубок Вадима Гетьмана - 2006"

Найпрестижніша національна вітрильна регата

8 червня 2006 р., Київ, Київський яхт-клуб – на Київському морі стартувала найпрестижніша національна вітрильна регата «Кубок Вадима Гетьмана», яка  сьомий рік поспіль організовується учнями та послідовниками В. П. Гетьмана в пам'ять видатного фінансиста.

Відкриття регати розпочалося урочистою церемонією за присутності поважних гостей, серед яких були партнери проекту та мас-медіа.

“Кубок Вадима Гетьмана” - найпрестижніша національна вітрильна регата, яка відбувається в цьому році з 7 по 12 червня на Київському морі. В цих яскравих спортивних змаганнях беруть участь лише найсильніші екіпажі, які продемонстрували найкращі результати в попередніх сезонах.

Сьомий сезон вітрильних перегонів було відзначено нововведеннями, які, на думку організаторів регати, дадуть поштовх для стрімкого розвитку українського вітрильницького спорту. Так, вперше було прийнято кодекс класифікації яхтсменів для екіпажів, які змагаються за “Кубок Вадима Гетьмана”, та систему гандикапів в рамках “Інноваційного Кубку”. Завдяки цьому екіпажі різних яхт матимуть рівні шанси для перемоги в чесній боротьбі. Окрім того, в цьому році вперше за історію Кубку будуть проведені 5 видів змагань: змагання на «Кубок Вадима Гетьмана» серед крейсерсько-перегонових з перегоновим балом до 6,10, змагання серед яхт різних класів на «Інноваційний Приз», змагання катамаранів на «Український Кубок класів ТОПКАТ», змагання юних спортсменів на швертботах типу «Оптиміст», а також змагання судно моделістів. В цьогорічних змаганнях беруть участь 13 крейсерсько-перегонових яхт, 10 екіпажів  ТОПКАТ, 10 яхт різних класів і 28 оптимістів. Сьогодні розпочалися змагання серед крейсерсько-перегонових яхт та яхт різних класів, а також дітлахів.

Нагородами найспритнішим спортсменам будуть дипломи, дитячі скутери для юних спортсменів, грошові винагороди…. І звісно ж найжаданіший приз – перехідний “Кубок Вадима Гетьмана”.

Партнерами цьогорічного Кубку були такі компанії:
Відкрите акціонерне товариство агропромислова фірма «ТАВРІЯ»
Банк Надра
Укрексімбанк
Райффайзенбанк Україна
Ренесанс Капітал Україна
Банк Ренесанс капітал
Укрсоцбанк 
АвтоЗазБанк
Hares Group
Національна лотерея  
ІSFP
Magister & Partners
Благодійна організація «Фонд підтримки вітрильницького спорту»
5 канал
МЕГАСПОРТ
ГАЛА РАДІО
Шкіпер
ТОВ “Пі Ар Пі Україна”

За додатковою інформацією, з метою отримати коментарі або ж акредитуватися на фінальний день змагань та урочисту церемонію нагородження,  звертайтеся, будь ласка, до прес-аташе Кубку Олесі Кравченко-Фісун за тел (044) 495 29 60, моб. 8 050 183 73 09 або ел. адресою okravchenko-fisun@prp.com.ua

Дивіться також ексклюзивний фоторепортаж з регати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.