Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 июля 2021, 13:24
1177
2

Кривбасс отправился в Турцию

Юрий Максимов взял с собой 22 футболиста

| Обновлено 08 июля 2021, 13:24
1177
2
Кривбасс отправился в Турцию

30 січня з міжнародного аеропорту Дніпропетровська літаком до Туреччини відправилася делегація ФК «Кривбас» для проведення другого навчально-тренувального збору.

Виліт делегації криворізького клубу був відкладений на 2 години через складні погодні умови аеропорту Стамбулу. Але опівдні на виліт було дане «добро», й літак взяв курс на Туреччину.

Розміститься «Кривбас» (як і на першому зборі) в готелі «Su Sesi Hotel», що розташований в одному кілометрі від містечка Бєлєк. У складі «Кривбасу» в Туреччині тренуватимуться 22 футболісти:

Артем Штанько, Андрій Федоренко, Олексій Антонов, Дмитро Льопа, Віталій Федорів, Міхель Бабатунде, Олександр Іващенко, Даріян Матіч, Іржі Єслінек, Младен Бартуловіч, Кирило Петров, Джаба Канкава, Уча Лобжанідзе, Сергій Самодін, Валерій Федорчук, Володимир Лисенко, Рінар Валєєв, Віталій Лисицький, В’ячеслав Сердюк, Денис Васільєв, Руслан Костишин, Юрій Габовда.

Майже відразу після прильоту на місце проведення зборів на криворізьку команду чекатиме перший спаринг – ввечері 31 січня «Кривбас» проведе контрольний матч з національною збірною Румунії.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
aleks-lyah
желаю КРИВБАССУ только побед
vladchpok1993
нормик командочка. если бы еще Бойко приехал)