Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1576
2

Карпаты в Турции. День шестой

Львовяне приступили к восстановительным процедурам

Карпаты в Турции. День шестой

Шостий день перебування на зборах в Анталії для футболістів виявився звичайним робочим днем: дворазове тренування, робота в залі, відновлювальні процедури. До такого графіку роботи «карпатівці», здається, вже й звикли.

 Попри проведений «Карпатами» спаринг з польською «Ягеллонією», наступний день львів’яни розпочали, наче і не було напередодні товариської гри – у звичному тренувальному режимі. Ранкове заняття футболістів стартувало, як і зазвичай, о 10-ій годині ранку.

 Найбільше уваги тренерський штаб приділяє роботі з м’ячем. Однак, попри це, паралельно піднімає і функціональну готовність футболістів. Після кожного тренування карпатівці відвідують тренажерний зал, після чого проходять відновлювальні процедури.

 Під час роботи в залі найдовше на тренажерах працюють ті, хто наразі не може займатися в загальній групі, а саме Зеньов та Голодюк. Поруч боксерські (!) вправи виконує адміністратор команди Ярослав Гринишин. Тим часом інші карпатівці вже перевдягнулися для відновлювальних занять.

 Попереджувальна табличка в басейні «Обережно! Слизька підлога» не лякає Еріка. Футболіст босоніж, в червоних плавках, демонструє партнерам вправи бодібілдингу. Однак, як не крути, це все ж басейн. А відтак тут прийнято плавати. Саме таким чином, за допомогою води та сауни, яка розташована поруч, і відбувається відновлення після важкого робочого дня.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vi290872
Друже, Федецький - універсал, до якого Гірському (не бажаючи його образити) ще рости і рости
LembergWestUkraine
Класна стаття !
А Федецького інфініті бачив на привокзальній, мерзне у Львові поки Ощипко і Гірський в басейні обнімаються.
Доречі, Гірський добре замінив позицію Федецького, можна Федю віддавати в Іллічівець !