Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1943
1

Игорь ОЩИПКО: «Судья показал мне три желтые карточки»

Спарринг «Карпат» с «Ягеллонией» не обошелся без курьеза

Игорь ОЩИПКО: «Судья показал мне три желтые карточки»
Игорь Ощипко

В матчі з «Ягеллонією», після заміни Ігоря Худоб’яка, Ігор Ощипко отримав капітанську пов’язку. Втім, дограти з нею до кінця матчу захисникові «Карпат» так і не вдалося. Футболіст залишив поле достроково після вилучення за три (!!!) жовті картки.

– Сьогодні, мабуть, Володимир Шаран запланував, щоб ти зіграв весь матч. Як гадаєш?
– Заплановано було 50-60 хвилин. Але я побачив по замінах, що на мою позицію вже нікого немає, і по ідеї, мав би продовжувати грати весь матч. Проте так сталося, що суддя мені показав третю жовту... (сміється) і вигнав мене, мовляв, скільки можна терпіти?! Але я вважаю, що саме в цьому епізоді не було фолу. Але це таке, адже він мене міг і раніше виганяти, ще в першому таймі. Просто забув, що в мене вже була жовта.

– Перед початком другого тайму рефері підходив до тебе і щось говорив. Це саме щодо твоїх карток?
– Так. Він спитався в мене: «Скільки в тебе карток?» Я чесно кажу: «Дві». Тоді він відповідає: «Про це знаєш тільки ти і я». Я кажу: «Добре» (сміється).

– Вийшло кумедно. Якби тебе після другої картки вилучили, ти б не віддав гольову передачу на Кас’яна. До речі, ти акцентовано на нього віддавав пас?
– Так, це не був удар. Я бачив там Худоб’яка, бачив, що там ще три партнери були. Тому зразу ж і прострілив. Добре, що вдалося Кас’яну уникнути офсайду і забити другий гол.

– Особисто для тебе гра вдалася?
– Не можу так сказати. Перший тайм був дуже важким. Ми не розібрались в центрі поля, попереду було мало агресії. А в другому таймі вже краще почало виходити, бо грали вже більше на атаку. Ми зробили кілька замін, грали активно попереду. Як результат – шість забитих голів.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил