Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
33817
125

Федецкому предложили 25 тысяч в месяц

Полузащитник «Карпат» не спешит подписывать новый контракт

Федецкому предложили 25 тысяч в месяц

Не спортивні, а організаційні проблеми напередодні нового сезону вирішує провідний гравець львівських «Карпат», член національної збірної Артем Федецький. Беззаперечного лідера галицької команди керівництво клубу замість підготовчого збору «основи» у Туреччині «заслало» у дубль, де тренується «неопірена» молодь.

Санкції проти Федецького (цього футболіста до 31 травня 2012 року орендує львів’янам донецький «Шахтар») «Карпати» пояснюють незгодою Артема укладати з ними новий повноцінний контракт після завершення чинного. Захисник, своєю чергою, посилається на відповідну заборону донецького начальства. «Карпати» не вірять у цю перешкоду і стверджують, що пропонували Федецькому грати у Львові за таку ж платню, яку він раніше отримував у Рината Ахметова. «Карпати» уточнюють, що ця зарплата – найбільша в історії клубу…

Як дізнався від трансферних агентів кореспондент «Високого Замку» , у проекті нового контракту Федецького може йтися про щомісячний гонорар у 25 тисяч доларів. Сума справді космічна як для львівських гравців (кажуть, раніше найбільше - 20 тисяч «зелених» – отримував у «Карпатах» іспанець Лукас), але, швидше за все, Федецького це не задовольняє. Розраховувати на вищу оцінку своєї праці його, можливо, надихає приклад колишнього одноклубника Дениса Кожанова. У «Карпатах» цьому моторному півзахиснику платили 6 тисяч «баксів», а у маріупольському «Іллічівці», куди перебрався згодом, його банківський рахунок щомісяця поповнюють на 40 тисяч доларів (так принаймні інформують наші джерела).

Остаточне слово у вирішенні футбольної долі Федецького мають сказати президенти донецького і львівського клубів. Але багато що залежить і від самого гравця. Через перенасичення висококонкурентними легіонерами навряд чи його знову запросять одягти футболку «Шахтаря». А примусово перебуваючи у карпатівському дублі (іншими словами, на футбольних задвірках), Федецький неминуче втратить спортивну форму. А значить, не потраплятиме у поле зору головного тренера національної збірної. Відтак може не потрапити на Євро-2012 - з усіма наслідками, які випливають з цього. Експерти кажуть: у разі більш-менш успішного виступу українців на цьому чемпіонаті (успіхом вважатиметься навіть вихід з «групи смерті»), їхня трансферна вартість на міжнародному футбольному ринку може зрости щонайменше удвічі. Тож Артем має добре подумати, чи варто ризикувати таким шансом…

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 125
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Choorest77
Я чомусь думав шо Федя мудрфший!
tiar
Какого х...на эта статья висит тут уже 3 дня??? Интересно, сколько Карпаты заплатили Sport.ua за эту пропаганду: "Какие Карпаты классные, и какой Федецкий тормоз, что отказывается от 25 тысяч". Чушь!!! Причины совсем в другом, и парень вообще должен валить из этого клуба, как раньше свалил Кожанов.
mostic68
ВАЛИ!!! ІЛЛІЧ ЧЕКАЄ!!! Тобі до рівня гравця збірної, як пішком до КИТАЮ!!!
vangog3
переходи в Шахту давайнадо бразил подвинуть...
ser_nat
Коментар А. Федецького: це що гроші 25000? я літом на кукурудзі та пахлаві в Криму більше заробляю!
V_K133
Футболіст- той, що ногами м"яча ганяє. Не важливо де, а ЯК. У своє задоволення , у задоволення глядача.З любов"ю до гри і до партнерів.
Коли ж про гроші- тоді це ТРАКТОРИСТ - ногами "землю риє".
На жаль,в Україні гроші платять трактористам. Наприклад, -Дмитрик Чигринський (У Берселоні, виявилось, не має чорнозему), і при грошах (Шахтар, Динамо) вирощують і купують ТРАКТОРИСТІВ, які"риють землю" однією ногою.
g_o_d
Я не понимаю из-за чего шумиха. Федя сам не хочет играть. Даже если он останется в карпатах, все равно, он уже играть не будет.
orl405
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alaskatiledesign
давай в Ильичеыец!
vitaminvitamin2
клоуны,даже за зелень не хотят играть!!!!!на гривну их посадить!!!!!!!!!!
JimmyS
у них кого только нет и не понятно, чего они их держат...наверное с 10 перспективных, но сидящих либо на лавке, либо отданных в аренду фармклубам.
olegm555
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
karat36-marat37
Федя не игрок а бревно непонимаю что в ньом нашли
polgunar
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
http://www.youtube.com/watch?v=-_J_Xb9vW_c&feature=player_embedded#!
Про Карпати ( остання передача ) в ній про збори, нового тренера, нову базу
jyrij999
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Ну то запроси в Карпати хороших юристів , плати їм зарплату , а не пи.з.ди тут всяку куй.ню !
LembergWestUkraine
Ну то купіть Карпати , фінансуйте , платіть свої гроші гравцям . Чи тільки можете пілікати тут ???
На даний час без Дима Карпатам взагалі жо.па !