Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 января 2012, 20:37
2387
1

Анатолий ДЕМЬЯНЕНКО: «С основным составом уже определился»

Наставник «Волыни» - о подготовке команды ко второй части сезона

| Обновлено 27 января 2012, 20:37
2387
1
Анатолий ДЕМЬЯНЕНКО: «С основным составом уже определился»

Вчора луцька «Волинь» рейсом з Києва відправилась на другий збір до Туреччини. Що стосується першого підготовчого етапу, то наставник волинян Анатолій Дем’яненко залишився задоволений виконаною роботою, в результаті якої, за його словами, вдалось визначити можливості підопічних і чітко окреслити план дій на найближче майбутнє.

- Анатолій Васильович, яку характеристику ви б дали своїй команді?
- Після першого збору я залишився задоволений відношенням футболістів до справи. Відразу видно, що потенціал цього колективу достатньо високий. Завдяки тривалій зимовій перерві в сезоні, у мене є можливість усе зважити і привити команді своє бачення футболу. Якщо говорити в загальному, то впевнений, що зміна на тренерському містку в Україні повинна відбуватись тільки зимою, коли клуби закладають фундамент готовності фактично на весь рік. Літом на все це немає часу.

- Кістяк колективу залишиться незмінним?
- Не буду приховувати: з основним складом я вже майже визначився. Для мене зараз цілком очевидно, хто на що здатний. Ми правильно зробили, коли запланували провести на першому зборі чотири контрольних поєдинки. Хотіли додати в ігрову програму і п’ятий спаринг, але суперник несподівано відмовився. Притому на результати в даних матчах звертав увагу в останню чергу. Більше слідкував за здатністю конкретних виконавців якісно виконати моє завдання на тій чи іншій позиції. Скажу Вам чесно, навіть поразка з великим рахунком від чеської «Млади Болеслав» мене абсолютно не засмутила.

- Які кадрові рішення Ви прийняли за підсумками першого збору?
- В числі потенційних новачків «Волині» залишились Олег Шандрук, Антон Кравченко і Юрій Дручик, які пройдуть з нами другий етап підготовки. На жаль, вибув через травму ще один можливий новобранець Микола Наконечний. В попередній список він був включений, але лікарі виявили у нього тріщину в щиколотці, і тепер йому приблизно місяць доведеться ходити в гіпсі. Тому Микола залишиться в Луцьку. Крім того, повноцінним гравцем нашої команди став Душан Савіч. Цей македонський форвард справив на мене гарне враження, і перед вильотом в Туреччину він підписав контракт на два з половиною роки.

- На цьому пошуки нових виконавців закінчились?
- Ні, час для того, щоб посилити «Волинь», ще є. Тому в нашу делегацію я включив ще пару футболістів, здатних довести свою необхідність для нашої команди. Це голкіпер дніпропетровського «Дніпра» Денис Шеліхов і сербський півзахисник Владімір Крстіч. Крім того, беремо на збір Ярослава Кінаша. Ще декілька виконавців залишаться вдома – Дмитро Смірнов, Богдан Карковський і В’ячеслав Акімов будуть відновлюватись після травм і тренуватись з нашим «дублем». Пізніше, вже в Туреччині, до нас приєднається Євген Павлов, який приїде із табору молодіжної збірної України.

- На другий збір також запланована насичена ігрова програма?
- Так, ми знову хочемо провести як мінімум чотири спаринги. З опонентами визначились буквально за день до вильоту. Можу повідомити приблизний розклад наших контрольних матчів: 28 січня зіграємо з азейбарджанським «Інтером», 1 лютого – з болгарським колективом, назву якого, на жаль, не запам’ятав, 4-го числа нашим суперником буде австрійський «Штурм», а 7 лютого – російська «Аланія». Не виключено, що уже на місці в ігровому графіку «Волині» можуть відбутися зміни, однак без спаринг-партнерів в Туреччині ми точно не залишимось.

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн бой Василий Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 08 мая 2024, 03:10 0
Где смотреть онлайн бой Василий Ломаченко – Джордж Камбосос

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO

Агония в Париже. Боруссия Дортмунд снова победила Мбаппе и компанию
Футбол | 07 мая 2024, 23:57 129
Агония в Париже. Боруссия Дортмунд снова победила Мбаппе и компанию

Бесславный вылет от подопечных Луиса Энирке, едва не сломавших каркас чужих ворот

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Volynyaka
В Демяненка така жінка молода, симпатична і мама так молодо ще виглядає ))