Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Трансферы
|
689
0

Іноземці не підійшли Карпатам

Усі іноземці, які перебували на оглядинах у львівських Карпатах, покинули Львів

Іноземці не підійшли Карпатам

За словами наставника “зелено-білих” Юрія Дячука-Ставицького, їхній клас виявився надто низьким. У розташуванні клубу надалі перебуває український півзахисник Василь Кобин, останньою командою якого було ужгородське “Закарпаття”.

Нагадаємо, в “Карпатах” хотіли грати румунський захисник Юліан Даніце, сербський форвард Деян Живковіч і молодий нігерійський захисник, прізвища якого не розголошували. “Ми переконуємося в тому, що в нас дуже хороша команда. Румун грав в основному складі сімферопольської “Таврії”. Він також входив в основу новоросійського “Чорноморця”. Натомість для “Карпат” його клас виявився надто низьким. У нас дуже перспективна молодь, на яку ми розраховуємо”, – розповів “Газеті” Юрій Дячук-Ставицький.

За словами наставника “зелено-білих”, коли його команда виконає завдання і здобуде путівку у вищу лігу, тоді у Львів знову приїздитимуть потенційні новобранці. При цьому футболістів, на відміну від тих легіонерів, які вже покинули наше місто, запрошуватиме клуб, а не привозитимуть різні селекціонери чи агенти. Днями тренування в загальній групі розпочали Шмаков, Худоб’як, Лапко. З головною командою “Карпат” тренуються також молоді Женюх, Ткачук, Голодюк, Бідловський. “Здобувши путівку у вищу лігу, ми визначимося з 25 футболістами, які гратимуть за “Карпати”. А потім визначатимемо, яка позиція потребує підсилення та займатимемося “точковою” селекцією. На легіонерів ставку не робитимемо. Як раніше говорив, у “Карпатах” акцентуватимемо увагу на місцевих вихованцях. А якщо запрошуватимемо іноземця, то лише футболіста екстра-класу”, – зазначив у розмові з журналістом “Газети” керманич “Карпат”.

Гліб Ваколюк, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 7
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

Свитолина проиграла первой ракетке Испании на большом турнире в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 14:20 21
Свитолина проиграла первой ракетке Испании на большом турнире в Мадриде

Элина в пятый раз подряд уступила в стартовом матче на Madrid Open

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.