Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 января 2012, 08:08
993
0

Карпаты прибыли на первый сбор

Львовяне добрались до места назначения только глубокой ночью

| Обновлено 24 января 2012, 08:08
993
0
Карпаты прибыли на первый сбор

Після кількох годин очікування у львівському аеропорті та в одному з найбільших аеровокзалів Європи, стамбульському «Ататюрку», літак із «зелено-білими» приземлився в Анталії близько першої години ночі. Це був останній рейс, який прийняв тамтешній аеропорт в неділю.

Реєстрація та посадка в автобус зайняли ще майже годину часу. Тож до міста Сіде, де і розташовуватимуться «леви», команда прибула рівно о третій годині ночі.

Поселилися футболісти «Карпат» в п’ятизірковому готелі «Blue Waters», що розташований на узбережжі. На його території знаходяться два тренувальні поля, тренажерний зал, басейн... Одним словом, все, що потрібно для повноцінного тренувального процесу.

Втім, звісно ж, після виснажливої дороги, ніхто з гравців екскурсію по території не провів. «Карпатівці» одразу ж розселилися по двомісним номерам і занурилися в сон.

Через пізній приїзд команди був і відкорегований план першого дня перебування на зборах. Замість двох тренувань, які тренерський штаб команди запланував на понеділок, «Карпати» проведуть лише одне. Перша зустріч футболістів з мячем на турецьких полях відбудеться сьогодні о 16:30.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.