Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 января 2012, 07:49
1383
0

Михаил КОПОЛОВЕЦ: «Фанаты попросили не уходить из Карпат»

Футболист львовской команды рассказал о своем новом контракте

| Обновлено 24 января 2012, 07:49
1383
0
Михаил КОПОЛОВЕЦ: «Фанаты попросили не уходить из Карпат»
Михаил Кополовец

Один з улюбленців уболівальників Михайло Кополовець підписав з «Карпатами» новий контракт. Перед відльотом до Туреччини на збори він розповів про деякі подробиці, що визначили його футбольне майбутнє.

– Новий контракт я підписав минулої п’ятниці. Його умови виявилися кращими за попередні, але справа не в цьому. Я хотів підписати контракт, щоб припинити усі розмови «йду – не йду». Мені приємно, що наступні чотири з половиною роки я проведу у складі свого улюбленого клубу. Тим паче, що мене тут все влаштовує. Можу заспокоїти фанатів – я залишаюся в «Карпатах».

– Дозволь поцікавитися – до чого тут фанати?
– Справа в тому, що під час міжсезоння на мій телефон постійно приходили смс-повідомлення від різних людей, які просили не йти з «Карпат», питали про ситуацію, що склалася. Я хочу щиро подякувати їм, хоч мені ці уболівальники не знайомі. Хоча, чому не знайомі? Я думаю, що це хлопці з 16-го сектору. Я відчував те, як вони переживають за команду. Від цих емоцій у мене стискалося серце. Знаєте, я ж людина дуже емоційна, тому ось ці смс мали для мене дуже велике значення. Наші фанати вкотре довели, що вони найкращі. Я в «Карпатах» вже граю п’ять років – за цей час для мене стали рідними як команда, так і фанати.

– Фанати просили тебе не йти в «Чорноморець»?
– Так, були певні розмови про перехід у цей клуб. Але «Карпати» запропонували мені новий контракт, тим самим вони дали зрозуміти, що розраховують на мене.

– Кілька місяців тому, перед матчем проти «Олександрії», ти розповідав про тодішнього тренера цієї команди Володимира Шарана. Мовляв, саме він дав можливість тобі вирости і перейти в «Карпати». Підписи під новими контрактами ви поставили майже одночасно. Це збіг обставин чи ні?
– Якщо чесно, то збіг обставин. Я підписав контракт в п’ятницю, а про те, що Володимир Богданович очолить «Карпати», дізнався наступного дня. Правда, ми й раніше спілкувалися. Справа в тому, що під його керівництвом я провів у «Закарпатті» два чи три роки. Він серйозно вплинув на мій футбольний розвиток – зрештою, я це вже говорив раніше. Тут важлива ще одна річ. Володимир Шаран і сам був хорошим гравцем і відносно недавно закінчив футбольну кар’єру. Тому він розуміє, що потрібно футболісту. А ще він розуміє, що таке карпатівський дух, карпатівські традиції. От зараз хлопці мене питають про специфіку тренувань нового тренера. Але я не думаю, що на зборах слід чекати чогось незвичного. Тут головне працювати над фізичною підготовкою.

– Чи є шанс, що з приходом нового тренера у тебе буде ще більше ігрової практики?
– (Сміється). Ні. Володимир Богданович – людина принципова і поняттями «кум, сват, брат» він не користується. Я знаю, що ніякого блату в мене не буде, та й воно мені не потрібно. Тому буду старатися і доказувати своє місце на полі виключно на тренуваннях. Хоча не буду приховувати – я радий, що у мене знову з’явилася можливість попрацювати з цим тренером.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.