Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 22 января 2012, 11:09
1745
0

Василь СУХОМЛИНОВ: «Продемонстрували дуже погану гру»

Голкіпер ЛТК про підсумок гри проти «Кардинал-Рівне»

| Обновлено 22 января 2012, 11:09
1745
0
Василь СУХОМЛИНОВ: «Продемонстрували дуже погану гру»
Василий Сухомлинов

Після закінчення зустрічі «Кардинал-Рівне» - ЛТК (7:4) голкіпер луганчан прокоментував гру.

- Звичайно ми налаштовувалися на перемогу, але розуміли, що МФК «Кардинал-Рівне» хороша команда і в рідних стінах їх завжди супроводжує успіх. Окрім того, як відомо, – вдома і стіни допомагають. Ми з повагою ставимося до всіх гравців рівненської команди, хоча і не збиралися поступатися. На жаль, ми сьогодні продемонстрували дуже погану гру. На мою думку, наші футболісти не віддалися повністю грі. Не виконали установку тренера на гру. Хтось недопрацював до кінця. Звідси і сумний підсумок зустрічі. Тому хотів би вибачитися перед керівництвом клубу, особисто перед президентом та директором клубу, а також перед усією Луганщиною за таку огидну гру. Але це в жодній мірі не применшує достоїнств вашої команди. Ваші футболісти грали з душею, великим натхненням, боролися в кожному епізоді. Тому напевно футбольна фортуна була прихильна до вашої команди. Коли футболісти віддаються грі до остатку, буквально вигризають м’яч у кожному епізоді, тоді й забиваються голи. А коли, навпаки, відбувається недооцінка суперника, то й відповідний результат відображається на табло.

- Ваша команда протягом хвилини пропустила одразу два голи…
- Мені складно коментувати епізод, коли наша команда протягом кількох десятків секунд пропустила одразу два м’ячі. Якщо поглянути на це зі сторони, то якою б слабкою команда не була, але пропускати два поспіль м’ячі за такий короткий термін часу… Як би не складалися обставини, команда просто не має права це робити. І вважаю, що якраз це і позначилося на підсумковому результаті, що не додає нам честі. Але що поробиш, будемо аналізувати гру, керівництво робитиме свої висновки з цього приводу.

У нашій команді є теж непогані гравці, хоча і поступаються вашим у майстерності. Проте наш колектив завжди славився бійцівськими якостями. Ми розуміли, що в Рівному буде складно, пояснювали гравцям, що для того щоб здобути бодай очко, потрібно викластися на всі сто. А після цієї гри я навіть не знаю, що мені казати керівництву і нашим вболівальникам. Після такої гри нам дуже важко, і звичайно ми намагатимемося реабілітуватися у наступному матчі.

- З яким настроєм підходите до кубкових матчів із МФК «Кардинал-Рівне»?
- Стосовно настрою, то він залежить від результату. Якщо результат позитивний, то і настрій піднімається. А на даний час, про який настрій може йти мова. Сподіваюсь такі відчуття не лише в мене, а в усіх хлопців нашої команди. Хоча можливо ця поразка і піде нам на користь. Може не всі гравці розуміють… Тренер у нас ліберал, він вірить у гравців, довіряє їм місце в складі. Залишається лише виходити на майданчик і робити результат.
Стосовно майбутніх кубкових зустрічей з МФК «Кардинал-Рівне», то нам, звісно, складно буде боротися з рівнянами, але такий жереб. Є бажання пройти далі, але Бог все бачить, і я вірю, що хто докладе більше зусиль для перемоги в кубкових двобоях – той і здобуде право продовжити боротьбу.

На завершення, хотів би подякувати нашим суперникам за цікаву гру і побажати їм, щоб травми обходили їх стороною, адже ми спільно заробляємо такий нелегкий хліб. Окрім того, користуючись нагодою, хотів би привітати всіх з минулими святами і побажати щастя, здоров’я і, звичайно, багато цікавих матчів.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 35
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.