Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2567
0

Павел КУЧЕРОВ: «Сейчас на просмотре 10 футболистов»

Наставник «Карпат» - о первом спарринге в этом году и потенциальных новичках команды

Павел КУЧЕРОВ: «Сейчас на просмотре 10 футболистов»

Після закінчення матчу проти «Оболоні» Павло Кучеров проаналізував гру команди та відповів на запитання Інформаційного центру.

 - Насамперед, хочу подякувати всім, хто долучився до проведення цього матчу. Маю на увазі, що зіграти в середині січня на траві не просто, але нам це вдалося.

 На цьому полі можна було провести спаринг. Сьогодні у нас було багато гравців, тому ми розділили гру на 4 тайми по 30 хвилин кожен. Відповідно, ми проводили заміни і мали можливість подивитися в дії потенційних новачків.

 Загалом я задоволений, що всіх подивилися, когось більше, когось менше. Добре, що ми забили багато голів - це була та проблема, з якою ми зіткнулися в чемпіонаті. Зараз у нас багато чого вдавалося, ми добре попрацювали функціонально перед відльотом в Туреччину.

- Як ви думаєте, чому у першому матчі не було голів?
- «Оболонь» грала основним складом в першому таймі, а ми ні. Згодом усе змінилося, також багато в чому допоміг креатив Еріка.

- Для себе ви вже зробили певні висновки щодо потенційних новачків?
- Так. Є хлопці з потенціалом, які можуть допомогти першій команді. Загалом зараз на перегляді 10 таких футболістів. Хтось вже має досвід, багато чого бачив, хтось ще молодий. Кожен зараз намагається показати те, на що здатен. Комусь це краще вдається, комусь ні.

- Сьогодні дебютував Муртаз Даушвілі. Яке ваше враження про нього?
- Він вже наш гравець - це дуже добре. Він є хорошим опорником, має добрі дані, мобільність. Муртаз вміло діє у відборі, може контролювати зону. Окрім цього в нього є техніка, вміння віддати пас чи зберегти м’яча. Видно, що в хлопця є характер і на тренуваннях він гарно працює. Тому він може і прогресувати, і допомогти нашій команді в півзахисті.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.