Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 19 января 2012, 22:59
11665
15

Команда Яковенко обыгрывает Молдову

На Кубке Содружества молодежная сборная Украины добывает дебютную победу

| Обновлено 19 января 2012, 22:59
11665
15
Команда Яковенко обыгрывает Молдову

Молодіжна збірна України вдало стартувала на Кубку співдружності, що проходить в російському Санкт-Петербурзі, обігравши однолітків із Молдови − 1:0.

Турнір, що раніше проводився серед провідних клубів СНД та Прибалтики, з цього року поміняв формат учасників (12 молодіжних збірних) та переїхав із Москви до Північної Пальміри. Українці відкривали змагання для себе матчем у рамках групи В проти Молдови. Обидві команди вийшли на поле в експериментальних складах. Якщо говорити про українців, то більшість основних гравців наставник Павло Яковенко залишив у розпорядженні клубів, котрі готуються до другої частини сезону.

Незігранність далася взнаки у діях обох суперників, однак вищий індивідуальний клас українців дуже швидко забезпечив їм перевагу. Саме синьо-жовті зразу взяли під контроль гру, і вже на 15-й хвилині відкрили рахунок. Капітан нашої команди Андрій Богданов пройшов правим флангом і віддав м’яч у район воротарського майданчика, де тут як тут був півзахисник київської «Оболоні» Антон Шевчук. Чіткий удар «пивовара» став для голкіпера молдаван занадто складним випробуванням − 1:0.

Загалом, матч гольовими моментами не тішив. Підопічні Павла Яковенка багато тримали м’яч, методично розхитуючи оборону суперників, однак повторити успіх так і не змогли. Хоча кілька разів все ж таки були близькими до цього, особливо наприкінці гри, коли Євген Павлов не влучив у порожні ворота. Молдовани взагалі реальних нагод не мали, до того ж на 68-й хвилині вони залишились у меншості.

У іншому матчі групи В молодіжна збірна Латвії перемогла Киргизстан − 3:2. Наступний поєдинок команда Павла Яковенка проведе у суботу, 21 січня, проти Киргизстану. У групі А росіяни мінімально обіграли казахстанців, а збірна Туркменістану таким же чином здолала Естонію.


Україна (U21) − Молдова (U21) − 1:0
Гол
: Шевчук (15).
Україна: Березовський, Парцванія, Опанасенко, Віценець (Черемісін, 77), Федотов (Бабенко, 63), Павлов (Будківський, 90), Каверін (Цуріков, 89), Богданов, Олійник, Шевчук (Кушніров, 90), Гречишкін.
Молдова: Д.Русу, Жардан, Продан, Скрипченко, Леу, Нікологло (Головко, 65), Плетіке, Засавицький (Апостол, 86), М.Антонюк (Матей, 94), Гинсар, Яворський (Діма, 61).
Вилучення: Леу (88).

www.ffu.org.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
CubiQ
Вы новость вообще читали? Или абы поп...еть?
"Якщо говорити про українців, то більшість основних гравців наставник Павло Яковенко залишив у розпорядженні клубів, котрі готуються до другої частини сезону."
mrBeaver
Боже какая новость, хуже наших только молдаване и то, один гол мог быть случайным
italia81
а мне этот тренер безвольный какой-то(( и думаю они даж в винал не выйжут ))
utsutsutsu2011
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
timelessness
Господи... Это то тут нахрена?
koerts
ну и как таких имбицилов как вас только земля носит. они в плей-офф обыграли голландец. а Голландцы в молодежном футболе всегда фавориты. они играли достойно. на их поле вынесли в одну калитку,а в провале на евро не Павел Яковенко виноват , а мажоры вроде Коноплянки,ракицкого и Ярмолы которые не хотели играть. один Бутко старался , все остальные пешком ходили, плюс в начале турнира вылетел капитан Степаненко
ShevaFСМK
между сисей...так сказать
zubrovka
молодцы
pri_bambas
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dynamo_Kiev09
Славай Україні !
alex14_09
Представь, что Киргизия - это Анджела Джоли
fenhelhaus
Давай, Павел, реабилитируйся за Евро-2011! Представь, что Киргизия - это Чехия.
slavun20091
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
JimmyS
гранда не гранда, но обыграли, значит молодцы.
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил