Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 января 2012, 15:16
1974
0

Молоді ураганівці - найсильніші серед рівних

В Городенці завершився чемпіонат України з футзалу серед юнаків 1997 р.н.

| Обновлено 17 января 2012, 15:16
1974
0
Молоді ураганівці - найсильніші серед рівних

12-15 січня в Городенці проходив чемпіонат України з футзалу серед юнаків 1997 р.н. В українській першості брали участь 8 команд – з Києва, Донецька, Львова, Житомира, Городенки та Івано-Франківська.

Івано-франківській команді «Ураган-ДЮСШ №3» довелося змагатися в одній групі з футзалістами ДЮСШ (Амвросіївка), ДЮСШ №3 (Львів), «Орлайн-Донтекс-1» (Донецьк). В іншій групі за вихід до наступного раунду боролися ДЮСШ №25 (Київ), СК «Візаж» (Житомир), ДЮСШ (Городенка) та ДЮСШ «Енергія» (Львів).

Для вихованців Володимира Слободяна цей чемпіонат став справді тріумфальним. «Ураганівці» здобули перемоги в усіх матчах. Так, у своїй групі івано-франківці переграли суперників з переконливими результатами: ДЮСШ (Амвросіївка) – 12:3, ДЮСШ №3 (Львів) – 19:0, «Орлайн-Донтекс-1» (Донецьк) – 9:3.

У півфіналі суперником івано-франківців стали житомирські футзалісти СК «Візаж». Гра цих двох команд була дуже напруженою та інтригуючою з перших до останніх секунд. Завершивши перший тайм з рахунком 1:0 на користь прикарпатців, на 23-й хвилині «ураганівці» двічі розписалися у воротах суперника – 3:0. Після цього тренер житомирської команди випустив п'ятого польового гравця, намагаючись врятувати гру, але це вже ніяк не вплинуло на підсумковий результат.

Івано-франківці ж вибороли путівку до фіналу, де змагалися зі столичною командою ДЮСШ №25. Ця зустріч була не менш видовищною, адже за золото боролися два рівних суперники. Перший тайм команди завершили без забитих м'ячів, в другому - «ураганівські» вихованці тричі результативно вразили ворота киян. За 7 хвилин до завершення матчу столичні футзалісти спробували змінити хід поєдинку, залучивши до гри п'ятого польового, і таки зуміли забити гол престижу – 3:1.

«Ураган-ДЮСШ №3» здобув титул чемпіона України з футзалу серед юнаків 1997р.н. А кращим бомбардиром турніру став також вихованець івано-франківської школи Роман Горбатий, на рахунку якого 16 голів.

«Найцікавішими, звичайно, були півфінальний та фінальний матчі. Адже рівні команди абсолютно на рівних створювали напругу на майданчику. Передбачити хід гри та тим більше результат було неможливо. Лише фінальний свисток дав можливість перевести дух та розслабитися. Всі хлопці - справжні молодці, особливо хочу відзначити першу «четвірку», а саме Романа Горбатого, Василя Кефу, Тараса Дидича та Назара Шведа», – підсумував після приїзду з Городенки головний тренер команди «Ураган-ДЮСШ№3» Володимир Слободян.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.