Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 января 2012, 08:32
1795
0

С основным составом Карпат тренируются два игрока молодежки

Роман Подоляк и Владимир Костевич имеют возможность зарекомендовать себя в глазах тренера

| Обновлено 17 января 2012, 08:32
1795
0
С основным составом Карпат тренируются два игрока молодежки
Владимир Костевич

Молодіжний склад львівських «Карпат» вийшов з відпустки 12-го січня. У наступні два дні хлопці пройшли медогляд та тестування, після чого приступили до роботи. За словами старшого тренера карпатівської молодіжки Андрія Сапуги заняття відбуваються раз на день. До 22-го січня футболісти займатимуться аеробікою в залі та кросом в лісі. До послуг гравців також поле зі штучним покриттям на території клубної Академії.

Вже 23-го січня молодіжний склад заїде на заміську базу в Брюховичах. 28-го січня запланований перший контрольний спаринг в році. Суперником «зелено-білих» буде ФК «Моршин». А 1-го лютого команда відправиться на збори до Ужгорода. Розташуються підопічні Андрія Сапуги в комплексі «Камелот» і зможуть проводити тренування як на полях зі штучним, так і з натуральним покриттям. А 2-го лютого наша молодіжка запланувала гру проти «Говерли-Закарпаття», клубу, який зараз йде на другому місці у першому українському дивізіоні і, вочевидь, цьогоріч зможе повернутися до Прем’єр-ліги.

Збори в Закарпатті триватимуть до 11-го лютого. Ймовірно, що після цього, 15-го лютого молоді карпатівці вирушать до Криму. У будь-якому випадку вже з 26-го лютого «зелено-білі» розпочнуть підготовку до першого офіційного матчу в сезоні. Суперником «Карпат» буде луганська «Зоря».

Зараз за словами Андрія Сапуги в його розпорядженні 23 гравці. Новачків у команди наразі немає. Натомість захисник Роман Подоляк та форвард Володимир Костевич тренуються разом з основним складом «Карпат».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.