Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 января 2012, 22:46
2818
7

Борха ГОМЕС: «В Испании следят за чемпионатом Украины»

Испанский игрок считает, что во Львове он вырос как футболист

| Обновлено 14 января 2012, 22:46
2818
7
Борха ГОМЕС: «В Испании следят за чемпионатом Украины»
Борха Гомес

Перед від’їздом у піврічну оренду до іспанської «Гранади» Борха Гомес відповів на питання Інформаційного центру ФК «Карпати»

- Ти підписав угоду з іспанською «Гранадою». Що можеш сказати про цей клуб? Слідкував раніше за його виступами?
- «Гранада» хотіла мене придбати ще раніше, коли я добре проявив себе, виступаючи ще в Іспанії. Але «Карпати» виявилися наполегливішими. У Львові я ще більше виріс як футболіст, тому «Гранада» знову зацікавилася у моїх послугах. Зараз перед нею стоїть задача зберегти місце в Прімері і я готовий клубу в цьому допомогти.

- Що відчув, коли тобою зацікавився клуб іспанської Прімери?
- Змішані відчуття були. Це і радість, і гордість за себе. Тепер я розумію, що результат, який я досяг в «Карпатах», видно навіть в елітному іспанському дивізіоні. Там слідкують за чемпіонатом України загалом і «Карпатами» зокрема.

- «Гранада», попри те, що бажає зберегти місце в Прімері, лише на 5 очок відстає від зони єврокубків. Такого результату команда досягла за рахунок вдалої гри в захисті. Мабуть, це найсильніша ланка цього клубу. Не боїшся конкуренції?
- Звісно, ніхто не гарантує мені місця в основному складі. Але так було і в «Карпатах», коли я приїхав сюди. Однак через роботу на тренуваннях тренер побачив, що я можу грати в основі. Я це довів тут, тож чому не зможу довести цього ж там? До того ж разом зі мною гратиме мій друг Дієго Лопес, з яким ми знайомі ще з часів виступів за «Алькоркон».

- Який матч тобі найбільше запам’ятався за час виступів у «Карпатах»?
- Одну гру важко виділити. Але, мабуть, найбільш емоційними були матчі з ПАОКом в Лізі Європи, якому ми ні в чому не поступалися, але все ж пройти його не змогли. Було дуже прикро. Також запам’яталася гра з «Металістом» на Кубок, коли ми перемогли 1:0. Ну і матч з «Динамо» на новому стадіоні. І нова арена, і вболівальники зробили ту гру незабутньою.

- Не прикро залишати Львів?
- Я йду в оренду на півроку. Тому цілком можливо, що я ще сюди повернуся. Але повинен зауважити, що сумуватиму за Львовом. Це дуже гарне місто, приємні люди. Я з першого дня перебування тут відчував себе наче корінним львів’янином. Все це допомогло мені швидко адаптуватися у місті. Але з іншого боку я повертаюся на батьківщину, що для мене також важливо.

- Що перед подорожжю на Піренеї хотів би сказати вболівальникам?
- Останній матч, який ми зіграли з «Динамо» (Київ), в мені розбудив якісь неймовірні емоції. Саме через підтримку львівських вболівальників. В такі моменти ти розумієш, що значить для тебе футбольний клуб, за який ти виступаєш. Тому хочу подякувати всім вболівальникам «Карпат» за підтримку як команди, так і мене особисто. Але я не прощаюся з ними, я кажу лише до побачення. Окремо хочу подякувати керівництву, що виконало всі умови мого контракту і дало мені можливість тут прогресувати. Президент клубу та генеральний директор посприяли тому, щоб моя кар’єра продовжилась в найкращій футбольній лізі Європи, за що я їм безмежно вдячний.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nynyc
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ChehCR7
навчись писати
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mscw
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sedi1989
кто слидкуе? эмигранты разве что