Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 января 2012, 18:45
1703
2

Молодежь Волыни будет тренироваться в Ужгороде

Учебно-тренировочный сбор продлится с 11 по 21 января

| Обновлено 11 января 2012, 18:45
1703
2
Молодежь Волыни будет тренироваться в Ужгороде

У середу, 11 січня, молодіжний склад «Волині» під керівництвом Анатолія Пісковця також вирушив на навчально-тренувальний збір, який пройде з 11 по 21 січня в Ужгороді. Планами збору передбачено проведення лише одного контрольного матчу, котрий відбудеться 19 січня. Суперник волинян у цьому поєдинку наразі уточнюється.

У складі команди на збір відбули такі гравці:

Воротарі: Євген Сослюк.
Захисники: Антон Сташевський, Павло Циркуненко, Роман Медведєв, Володимир Староста.
Півзахисники: Віталій Приндета, Олександр Марковець, Василь Жук, Сергій Подригуля, Тарас Коблюк, Володимир Баденчук, Роман Никитюк.
Нападники: Віктор Хомченко, Петро Петрук.

Крім того, до занять з молодіжним складом залучено півзахисників Ярослава Кінаша та В’ячеслава Акімова з головної команди. А захисник Богдан Карковський та півоборонець Дмитро Смірнов проходитимуть разом з «молодіжкою» відновлення після травми. З іншого боку, не поїхали на збори з-за ушкоджень воротар Віктор Ольховий та півзахисник Роман Карасюк. А от ще один оборонець – Роман Годований наразі готується до операції.

Також у складі дублерів «Волині» перебуває ряд гравців на перегляді. А саме: Олександр Михалевич зі «Скали» Стрий, вихованець львівських «Карпат» Павло Костюк, Олег Луценко з Полтави, Володимир Радченко, Сергій Жиловець з «Гірника-Спорт» Комсомольськ, Юрій Малаха, який виступав за «Сокіл» Золочів, вихованець київського «Динамо» Іван Лева, Іван Харченко з клубу «Дже РОСТ» Гірка Полонка, гравець «Волині» U-17 Андрій Стрижеус та Іван Мучак з МФК «Ковель-Волинь», який одночасно виступає у першій ліз з футзалу за ковельський «Буран-Негабарит».

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
serggarini4
ковельський «Буран-Негабарит», живу в Ковелі і перший раз чую про таку команду, жодної афіші про матчі в місті і це краще місто по благоустрою серед міст з населенням до 70000 в 2010 чи 2011 році, точно не памятаю. Пісєц полний)
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил