Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1506
1

Александрия провела первую тренировку под началом Буряка

С 11 января команда отправится на сбор в Турцию

Александрия провела первую тренировку под началом Буряка

Після виходу футболістів  з відпустки та офіційного представлення головного тренера,  вже наступного дня, 10 січня о 10. 00, на головній арені КСК «Ніка» Л.Й.Буряк провів перше тренування.      Футболісти займались фізичними вправами, які чергувались з перемінною біговою роботою. За півтори години активних занять футболісти подолали відстань понад  15 км.  Разом з гравцями займалися і тренери. По завершенні тренування футболісти відвідали сауну, після чого за справу взялись масажисти.

У другій половині дня гравці та тренерський склад  відправляється до Києва, а вже 11 січня о 5.30 з міжнародного аеропорту «Бориспіль»  ПФК «Олександрія» відбуде в Туреччину до курорту Аланія, де поряд з готелем  «Gold Siti» знаходяться 2 чудові стадіони, де на протязі 10 днів проведуть перший навчально-тренувальний збір.

У планах тренерського корпусу заплановано провести щонайменше  два  контрольні матчі.  

pfcalexandria.com.ua
 
 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tetiy
Буряк, Демяненко, посмотрим на Александрию и Волынь весной, что дадут командам эти тренера. А еще я бы хотел увидеть во главе какой-то "Оболони" (образно говоря, не в обиду болелщикам Оболони) Лужного. Уж очень мне интересно чего он сможет достичь с командой, которая борется за выживание... А то ДК даже без тренера может очень сильно играть, игроки по украинским меркам не слабые собраны...