Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1950
2

Кополовец, Кобин и Пуканыч получили награды

Все трое признаны лучшими игроками-выходцами из Закарпатья

Кополовец, Кобин и Пуканыч получили награды
Михаил Кополовец

Міжнародна рада «Віжи-3000» нагородила найкращих футболістів Прем’єр-ліги України, які є вихідцями із Закарпаття. Серед номінантів і вінгер «Карпат» Михайло Кополовець.

Міжнародна рада «Віжи-3000» підбила підсумки раніше оголошеного конкурсу і нагородила кращих футболістів Прем’єр- ліги України, котрі є вихідцями із Закарпаття.

Для визначення переможців конкурсу у ЗМІ області, у тому числі й на сайті «Часу Закарпаття» було оприлюднено положення конкурсу, який опрацьовувався спортивно-експертною Радою «Віжи-3000» до 20 грудня 2011 року.

У результаті, керуючись і пропозиціями телеглядачів, експерти нагородили міжнародними нагрудними знаками трьох гравців вищого дивізіону України.

Серед них Михайло Кополовець, крайній півзахисник львівських «Карпат» із Мукачівщини, а також півзахисник донецького «Шахтаря» Василь Кобін та хавбек маріупольського «Іллічівця» Адріан Пуканич.

Додамо, що міжнародним призом «Карпатський Ведмідь» як кращого гравця футбольного клубу області у 2011 році був нагороджений Олександр Надь, голкіпер ФК «Говерла-Закарпаття» (Ужгород).

«Вся Закарпатська правда», Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Дмитрий (Николаев)
Почитал об организации, которая эти награды присваивает - посмеялся Полностью оно называется ТОВ „Міжнародний інтелектуально-економічно-творчо-спортивний центр” (МІЕТСЦ) ВІЖИ – 3000”, а одним из заданий указано "...консолідувати надзвичайно багатий, різноманітний і потужний потенціал людства довкола практичного вирішення проблем значного продовження життя людини, що сприятиме чим швидшому вступу мешканців Землі до Всесвіту, до співпраці з іншими цивілізаціями." Оччччень авторитетно
Я, конечно, понимаю, что новостей в таке время с гулькин нос, но чтобы О ТАКОМ писать...
andrea78
"півзахисник донецького «Шахтаря» Василь Кобін та хавбек маріупольського «Іллічівця» Адріан Пуканич"
якщо кобін, то півзахисник, а якщо пуканич - то хавбек. знавці футбольних термінів, мля