Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4597
1

В Ужгороде наградили игроков Карпат, Шахтера и Таврии

Василий Кобин, Михаил Кополовец, Юрий Путраш и другие получили свои награды

В Ужгороде наградили игроков Карпат, Шахтера и Таврии

Міжнародна рада «Віжи-3000» підбила підсумки раніше оголошеного конкурсу і нагородила кращих футболістів Прем’єр ліги України, котрі є вихідцями із Закарпаття.

Крім того, окремо був нагороджений кращий гравець закарпатського клубу. Паралельно під час передачі «Час футболу» на «Тиса-1» кожен із переможців дав коротеньке бліц-інтерв’ю для журналістів та вболівальників…
 
Для визначенням переможців конкурсу у ЗМІ області, у тому числі й на сайті «Часу Закарпаття» було оприлюднено положення конкурсу, який  опрацьовувався спортивно-експертною Радою «Віжи-3000» до 20 грудня 2011 року.
 
У результаті, керуючись і пропозиціями телеглядачів, експерти нагородили міжнародними призами двох і міжнародними нагрудними знаками трьох гравців вищого дивізіону України.
 
Так  Міжнародним призом «Карпатський Ведмідь» як кращого гравця футбольного клубу області у 2011 році був нагороджений Надя Олександр, голкіпера ФК «Говерла-Закарпаття» (Ужгород). До слова, Сашко пропустив найменшу кількість голів у Першій футбольній лізі України. Олександр не приховує, що хоче зіграти не лише у Прем’єр-лізі, але й за Збірну країни. Каже, що це — йому цілком до снаги.
 
— Якщо у мене з'явиться шанс піднятися на новий рівень, то я його не прогавлю, - каже футболіст. — Хочу спробувати себе в єврокубках, а ще потрапити в збірну Україну і зіграти на Євро-2012. Це — моя мрія…
 
Голкіпер також зізнався, що за хорошої пропозиції змінив би клуб і над цим працюють його агенти. Захисник воріт «Говерли Закарпаття» також розповів, що його кумиром є Олександр Шовковський з київського «Динамо».
 
Також Міжнародним призом «Віжибу» як кращий футболіст, вихідець із Закарпаття у 2011 році нагороджено Путраша Юрія, захисника ФК «Таврія» (Сімферополь). 21-річний футболіст із закарпатського Міжгір’я після «обкатки» у київській «Оболоні» набирає обертів. Юнака включено до складу юнацької збірної України і він брав участь у товариських матчах з Казахстаном, Білоруссю, а також у міжнародному турнірі-меморіалі пам'яті корефея українського футболу Валерія Лобановського. Каже, що найбільше запам’ятався матч проти Казахстану, у якому забив гол. У «Таврії» ж, за словами нашого земляка — хороша атмосфера, добрий тренер і непогані перспективи…
 
У свою чергу Міжнародними нагрудним знаками «Віжи-3000» експерти вирішили нагородити одразу трьох футболістів. Серед них —  Кобін Василь, півзахисник ФК «Шахтар» (Донецьк). Василь, на жаль, не зміг приїхати в Ужгород для отримання призу. Таку ж нагороду отримав Михайло Кополовець, півзахисник львівських «Карпат» із Мукачівщини. Михайло поділився з журналістами подробицями останнього засідання кваліфікаційно-дисциплінарного комітету, який присудив йому 10 тисяч гривень за окремі висловлювання у бік арбітрів.
 
— Після цього інциденту буду намагатися стримуватися в коментарях, — зізнається Михайло. — Я людина дуже емоційна, зриваюся, часом так і тягне сказати щось таке. Не дай Бог трапиться ще один такий матч — і доведеться тікати від вас, журналістів…
 
Гравець «Карпат» також не став спростовувати інформацію про свій можливий перехід до одеського «Чорноморця». Однак, остаточне вирішення цього питання, з його слів, ще висить у повітрі.
 
Таким же Міжнародним нагрудним знаком нагороджено Пуканича  Адріана, півзахисника ФК «Ільїчівець» (Маріуполь), як кращого футболіста, вихідця із Закарпаття в 2011 році. 28-річний Адріан — родом із Виноградова. Він — вихованець дитячо-юнацької спортивної школи донецького «Шахтаря». З 17-річного віку почав долучатися до ігор у складі третьої та другої команд донецького клубу. У 19 років дебютував у складі основної команди. У 2009 році перейшов до складу маріупольського «Іллічівця», кольори якого вже захищав у 2005—2006 роках, виступаючи на правах оренди. Протягом 2003—2006 років провів 27 ігор за молодіжну збірну України. Брав участь у фінальній частині молодіжного чемпіонату Європи 2006 року, коли здобув срібні нагороди з українською дружиною. У 2003—2004 роках також викликався до складу національної збірної України, у складі якої провів 2 гри і відзначився забитим голом проти Лівії.
 
Адріан є капітаном «Іллічівця». Каже, що ця команда для нього, як другий дім. Футболіст поділився спогадами про останню гру із «Закарпаттям» ще у Вищій лізі. Він також спростував чутки про будь-які домовленості у заключному матчі між «Іллічівцем» та київським «Динамо» у минулому сезоні. Тоді за рахунок перемоги команда Адріана залишилася у «вишці».
 
Наостанок усі футболісти звернулися до закарпатських уболівальників із подякою за підтримку та побажаннями доброго Нового року та віри у своїх футбольних улюбленців.

www.vsapravda.info

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
petr22222
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил