Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
4181
10

У Донецьку відкрили нову льодову арену

Тепер можливість займатися хокеєм отримали дітлахи з Будьонівського та Пролетарського районів

У Донецьку відкрили нову льодову арену

29 грудня 2011 року у Донецьку відкрили спортивний комплекс «Алмаз».

Заступник Голови державної служби молоді і спорту України Вадим Сисюк, відкриваючи комплекс, зазначив, що це другий об’єкт на Донеччині, збудований за Державною цільовою програмою «Хокей України».

«Упевнений, що на цій чудовій льодовій арені вдасться виховати не одного олімпійського чемпіона, надихнути молодь, дітей до занять спортом, вони - наше майбутнє, за ними вибір здорової сім'ї і успішного завтрашнього дня», – наголосив заступник Голови Державної служби молоді та спорту.

Відкриття такого комплексу дозволить залучити дітей, що проживають у Будьонівському та Пролетарському районах міста, до занять хокеєм та фігурним катанням. Для цього вже виділено додаткові тренерські ставки і ведеться набір бажаючих займатися.

На урочистому відкритті були присутні також Донецький міський голова Олександр Лук'янченко,  голови районних у місті Донецьку рад, керівники спортивних та будівельних організацій міста та області, заслужені працівники фізичної культури і спорту, призери і чемпіони Олімпійських ігор різних років.

У відкритті взяли участь вихованці спортивних шкіл та представники аматорських хокейних команд. У ході відкриття дітям було вручено символічний ключ від нової спортивної споруди та сертифікат на 50 тисяч гривень від міського голови на матеріально-технічне забезпечення нових відділень з хокею та фігурного катання.

Спортивна споруда «Алмаз» розташована у Пролетарському районі на вул. Щетініна, 1-д. Її будівництво було розпочато в грудні 2010 року.

Будівництво льодових споруд дістало певний резонанс у Донецькій області. Вже на 2012 рік хокейний клуб «Донбас» спільно з місцевою владою міста Красноармійськ планують будівництво нової льодової арени. Міським виконкомом виділена ділянка землі і підведені всі комунікації (світло, газ, вода). Згідно із затвердженим планом льодова  арена в Красноармійську буде розрахована на 2100 глядачів. Вартість будівництва – 80 млн. гривень.

Здійснюється будівництво льодової ковзанки в місті Краматорську. Також заплановано будівництво льодових споруд зі штучним льодом в містах Артемівськ, Костянтинівка, Горлівка, Слов'янськ і Торез.

 Державна служба молоді та спорту України

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ове-ЛОКО ЖИВ
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
uriky
щоб не задавав тупих питань та для власної освіти.
Defender
Ну теперь станем хоккеистами...Все! На лёд и вперёд!
terentyev2010
Отвечаю всем интересующимся: на данный момент готовится к открытию ледовая арена в Днепропетровске (информация достоверная), кроме того - вскоре арена должна быть построена в Сумах, поскольку Ю. И. Загородний в одном из интервью заявлял: "Приоритетная задача на данном этапе - вернуть профессиональную команду в Сумы". На Западе Украины открылась арена в Мукачеве. Там, кстати, заинтересованы в том, чтобы в следующем году вступить в ПХЛ. Какие ещё вопросы?
bazhenov
Хорош ныть про запад и восток!!! Строят и молодцы!!! При Юще и Тимошенко и того не построили!!! А по поводу того,почему в Донецкой области за общие деньги,так извините, Олимпийский и Львовский стадион строились тоже за наши деньги!!!Кто суетиться тот и строит!!!
shootert
Мне вот интересно : '' Они где-то кроме Донецка и области арены строить собираются ? " Или Рыги не знают , что в Украине есть еще другие области кроме Донецкой ?
shootert
Как за чей счет ? Написано же за счет программы Хоккей Украины . То есть в Донецке построили очередной дворец за счет налогоплатильщиков ( тоесть нас с вами)
dneprshrek
И будет проводится чемпионат по хоккею ДОНецкой области. Интерестно за чей счёт банкет. И скоко идёт откатов ПРеступной власти.
Pavlovo.Pole
Ну и сколько арена зрителей вмещает?
alex_kor
осталось поднять уровень жизни,чтоб мы могли детей отдавать учиться играть