Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
6313
17

Николай ЛАВРЕНКО: «Ведем переговоры с тремя Динамо»

Давид Таргамадзе уедет не в Донецк, а в столицу?

Зірковий півзахисник ПФК «Олександрія» Давид Таргамадзе зумів якнайкраще зарекомендувати себе за півтора роки перебування в Україні.

 Тож один із найвизначніших ймовірних трансферів нинішньої зими несподівано для всіх може бути пов’язаним із новачком прем’єр-ліги з Кіровоградщини.

 Про те, на якому етапі нині перебувають переговорні процеси щодо переходу грузина та з ким вони, власне, ведуться, розповіли президент олександрійського клубу Микола Лавренко, агент футболіста Андрій Білейчук та сам Давид Таргамадзе.

Микола ЛАВРЕНКО:

- Переговори щодо трансферу Таргамадзе насправді велися та ведуться наразі й футбольним клубом «Олександрія», й агентом гравця. Давид нині сприймає себе як виконавця найвищого ґатунку, хоче грати в соліднішому клубі… Загалом у хлопця вже закрутилася голова. Зазначу, що «переговори» - слово неоднозначне.

 Маю на увазі, що жодної конкретної пропозиції щодо грузина наш клуб досі не отримував. Можу сказати, що переговорні процеси ведемо одразу з трьома клубами з однією назвою - «Динамо» - із тбіліським, московським та київським.

 Також свою зацікавленість у послугах Таргамадзе висловив і донецький «Шахтар», із представниками якого ми вже поспілкувалися. Окремі ЗМІ вже встигли написати, мовляв, наш гравець уже й контракт підписав із кимось, однак наголошую: жодної конкретики поки не існує. Причиною тому слугує багато різноманітних чинників, основний із яких - особистий контракт футболіста.

 Чи готові ми відпустити Давида Таргамадзе, якщо в клуб надійде пропозиція з чітко вказаною сумою? На жаль, мушу зізнатися, що існують пені об’єктивні моменти… Загалом, ми розглядаємо варіант, за якого зможемо продати одного футболіста, натомість придбати за виручені кошти одразу кількох.

 Я зізнаюся, що дивимося на цю ситуацію й під таким кутом. Та хочу застерегти всіх, хто уже «засватав» Таргамадзе в інший ФК, - він продовжив контракт із «Олександрією», підписавши нову угоду. Тож якщо пропозицій, які влаштували б мене, не буде, Давид не залишить нашу команду. Якщо ж потенційні покупці запропонують умови вигідні для клубу й Давида, трансфер таки відбудеться, а ми шукатимемо йому заміну.

 Знаю, що багато фахівців нині стверджують: мовляв, Таргамадзе - півкоманди для «Олександрії». На мою думку, це дуже суб’єктивне твердження, з яким я категорично не згоден. Взагалі, подібне можуть говорити лише некомпетентні люди.

 Так, його роль у команді складно переоцінити, одначе заради загального успіху працює весь колектив, а не один окремо взятий гравець. Будемо справедливими - він справді непоганий майстер, і багато що залежить у команді від його високого індивідуального рівня. Тільки ж не забувайте, що відповідальність за результати несе весь футбольний персонал нашого ПФК. Тож чи варто зациклюватися на одній постаті?

Андрій БІЛЕЙЧУК:

- Наразі ми перебуваємо в переговорному процесі з кількома клубами Росії та України. Конкретики в цій ситуації внести не можу, однак зазначу, що доля Давида Таргамадзе з’ясується найближчим часом. Ми маємо чимало пропозицій, бо мій клієнт користується шаленим попитом. Вибираємо, домовляємося…

Давид ТАРГАМАДЗЕ:

- Українські ЗМІ розповсюдили інформацію, мовляв, я вже перейшов до донецького «Шахтаря», але наразі можу лише спростувати її, додавши, що наразі у мене є чинний контракт тільки з одним клубом - «Олександрією».

 Не приховую, що мій агент веде перемовини з низкою європейських колективів, й кожен з варіантів ми разом детально аналізуємо. Не хотілося б помилитися у своєму виборі, тож ухвалювати поспішних рішень не збираюся.

Український футбол

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
guardmen
webster94 — 22.12.2011 18:51
Пожаловаться | Игнорировать | Цитировать
Сёма-cтратег—22.12.2011 15:33
Кто это?
Откровенно говоря, никто
----
только ненужно эронизировать!! таргомадзе это тот который на легке накручивал защиту шахты и дк да и других клубов!!! я думаю он пригодилсябы любому клубу !! а вот журналисты прям на него насели столько сплетен пишут то он в порту то в шахте РЕБЯТА журналюги вам что нефиг что писать??? скоро будите писать кто сколько раз в туалет ходил !! будит что то конкретное а не догадки тогда и пишите статейки а так один мусор.....
tsariok
неуловимый Джо.
JimmyS
сам должен понимать - футболист тут не при чем, алог этой шумихи агент + журналисты.
уух (праскурафф)
Seiba — 22.12.2011 19:16
... Мега звездой может он и не станет
===============================
но зато ажиотажа вокруг него!.. не каждая настоящая мегазвезда может похвастать...
Velter
в динамо и шахтере его точно не будет
за границу уедет
Obolon_Fobos
Игрок уровня таврии и ворсклы
vipfishman
Блин,только не Киев..Ну не нужен он нам - самим подобных игроков девать не куда,пусть лучше остается в Александрии и помогает клубу остаться в вышке.
Seiba
Что вы так на него накинулись. Как по мне то хороший игрок Давид.У него в отличии от многих футболистов в УПЛ, есть хоть желание играть. Человек выходит на поле и у него горят глаза. Мега звездой может он и не станет но хорошим добротным футболистом точно будет.
И он по сути сказал что журналисты пустили утку. И что его агент ведёт переговоры. Он же не сказал какого уровня должны быть клубы что бы он соозволил туда поехать. Просто не известно что там за клубы, может из второй бундеслиги или еще что).Не хочет парень менять шило на мыло. А свалить за границу из нашей дыры вполне естественно)
Alexander_S
Боже какой ценный игрок!!! дайте два!!!
webster94
Откровенно говоря, никто
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
уух (праскурафф)
Зірковий півзахисник ...Давид Таргамадзе
=============================
і що таки дійсно звізда?
Сёма-cтратег
Кто это?
SERG2427
говорят Барселона хочет обменять Месси на Таргамадзе с доплатой...но походу Реал перекупит,у него денег больше!)
demondnya
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
choboda
как же бистро в парня криля виросли!!! - мб Шахтер? - та не, ето крайний вариант)))
yura_kharkovskiy_1
судя по всему никому он на самом деле не нужен