Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Парусный спорт
| Обновлено 30 января 2018, 15:16
934
0

Сьомий сезон чесності, якості та компетентності відкрито

29 травня 2006 – відбулася прес-конференція, з нагоди відкриття сьомого сезону щорічних вітрильних п

| Обновлено 30 января 2018, 15:16
934
0
Сьомий сезон чесності, якості та компетентності відкрито

Цьогорічні змагання на «Кубок Вадима Гетьмана», організаторами яких в цьому році виступили Вітрильницька Академія, Київський яхт-клуб, Вітрильна Федерація України та Асоціації класів «Топкат» і «Мелджес-24», пройдуть на Київському морі з 7 по 12 червня.

 

Кубок Вадима Гетьмана 2006, як і всі попередні регати, буде відзначений низкою інновацій та нововведень, які базуються на передовому світовому досвіді вітрильництва. Так, до константи змагань – цінностей якості, чесності та компетентності - в цьому році додається новий компонент – справедливість. Впровадженням ідеї справедливості в оцінюванні результатів, які продемонстрували екіпажі в рамках вітрильної регати, стало прийняття Кодексу класифікації яхтсменів в рамках змагань на «Кубок Вадима Гетьмана» та системи гандикап – у змаганнях яхт за «Інноваційний Кубок». Завдяки цим інноваціям команди, яхти яких належать до різних класів, матимуть рівні можливості у змаганні за найпрестижнішу національну нагороду у вітрильному спорті.

Ще однією новинкою ознаменовано сьомий сезон -  цього року вперше за семирічну історію Кубку з 7 по 12 червня на Київському морі пройдуть чотири види змагань на трьох дистанціях: змагання на «Кубок Вадима Гетьмана», змагання серед яхт нових класів на «Інноваційний Кубок», змагання катамаранів класу Топкат та дитячі змагання на яхтах типу «Оптиміст». На окремій дистанції пройдуть змагання судномоделістів.

Ігор Мітюков, Голова оргкомітету щорічної вітрильної регати на «Кубок Вадима Гетьмана» зазначив: «В цьому році ми здійснили низку змін в змаганнях – ми прийняли Кодекс класифікації яхтсменів, ввели систему гандикап, запровадили новий тип змагань, і переконані,  що всі ці нововведення будуть новим витком в розвитку українського вітрильного спорту. Ми вдячні всім компаніям, які своєю участю і підтримкою проекту засвідчили не лише свою повагу до принципів В. Гетьмана, які лежать в основі змагань, але й готовність активно втілювати в життя ідею соціально відповідального бізнесу».

Якщо у Вас виникнуть запитання або потреба в додатковій інформації, звертайтеся, будь ласка, до прес-аташе Олесі Кравченко-Фісун за тел (044) 495 29 60 або ел. адресою okravchenko-fisun@prp.com.ua

www.hetman-cup.org

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Рахим Стерлинг пробил лучший штрафной в истории футбола
Футбол | 18 марта 2024, 13:45 2
ВИДЕО. Рахим Стерлинг пробил лучший штрафной в истории футбола

Жуткий удар по воробьям стал объектом троллинга в соцсетях

Премия, из-за которой игроки Зари начали бойкот, не прописана в контрактах
Футбол | 19 марта 2024, 06:48 8
Премия, из-за которой игроки Зари начали бойкот, не прописана в контрактах

Недавно лидеры луганского клуба отказались играть против «Динамо»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.