Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
2995
3

До июня команды УПЛ должны пройти аттестацию

Сегодня состоялся семинар по аттестации клубов

У четвер, 15 грудня, у Будинку футболу завершився дводенний навчальний семінар з питань атестації футбольних клубів України елітного дивізіону, в якому взяли участь більше 50 учасників.

Відповідальні за атестацію в клубах та фахівці з фінансових питань (усіх 16 клубів Прем’єр-ліги та колективів першої ліги, що ставлять перед собою завдання підвищення в класі) розглянули актуальні питання щодо проходження основної процедури атестації, ознайомились з нормативними документами УЄФА та ФФУ.

У роботі зібрання взяли участь перший віце-президент, виконавчий директор ФФУ Олександр Бандурко, керівник проекту атестації футбольних клубів, перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко, віце-президент ФФУ Анатолій Біденко, технічний директор ФФУ Костянтин Віхров, відповідальний за атестацію футбольних клубів України Сергій Задіран, фахівці  ФФУ та Прем’єр-ліги.

З огляду на те, що вступив в дію Регламент УЄФА з фінансового «фейр-плей», питання фінансової діяльності клубів набули особливої ваги. Відтак, на семінар були запрошені також старший менеджер міжнародної аудиторської компанії Ernst&Young Андрій Міскі-Оглу та директор аудиторської фірми «Аудит-Класик» Лариса Орлова, які надали слухачам інформацію щодо аналізу складання щорічної фінансової звітності клубів згідно з вимогами УЄФА та особливостей аудиторської перевірки футбольних клубів України.

Відповідно до програми семінару, експерти з інфраструктурних, правових, спортивних та кадрово-адміністративних критеріїв зробили аналіз зауважень згідно з матеріалами атестації сезону-2011/12 та ознайомили присутніх з особливостями підготовки даних сезону-2012/13, новими вимогами та кінцевими термінами. До 31 травня 2012 року ФФУ повинна надати УЄФА відповідні рішення щодо кожного клубу Прем’єр-ліги та претендентів на підвищення у класі за спортивними показниками, а також остаточно вирішити питання, чи можуть вони отримати атестат, який надає право на участь у національних і клубних змаганнях УЄФА.

Слухачі семінару уважно сприйняли надану фахівцями ФФУ та запрошеними особами інформацію, отримали регламентуючі документи з атестації футбольних клубів і взяли активну участь в обговоренні питань, які піднімались у ході зустрічі.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинского арбитра забрали работники ТЦК. УАФ нужно принимать решения
Футбол | 16 мая 2024, 10:09 40
Украинского арбитра забрали работники ТЦК. УАФ нужно принимать решения

Об этом рассказал украинский журналист Владимир Зверов

Четыре ключевых игрока сборной Украины получили травмы перед Евро-2024
Футбол | 16 мая 2024, 06:11 26
Четыре ключевых игрока сборной Украины получили травмы перед Евро-2024

Виталий Миколенко, Михаил Мудрик, Георгий Судаков, Руслан Малиновский – с повреждениями

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alex_kor
интересно какой футбол живет не за счет олигархов?
JimmyS
вот он конец украинского футбола который живет за счет олигархов...печально.