Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
3503
0

Бразилійки найсильніші на планеті

Жіноча збірна Бразиліі в фіналі чемпіонату світу здолала іспанок

Бразилійки найсильніші на планеті

Жіноча збірна Бразилії продовжує домінувати у світовому футзалі. Бразильські дівчини вдруге поспіль завоювали золоті медалі Чемпіонату світу, в непростому матчі здолавши збірну Іспанії.

Однак, якщо на минулому мундіалі (у фіналі якого, до речі, зійшлися ті ж команди) все було більш однозначно - бразилійки перемогли 5:1, то вже в цьому році гра для селесао видалася надзвичайно складною.

Та й загалом, вели гру саме представниці Європи: вони вийшли вперед вже на другій хвилині, і виглядали краще своїх суперниць. Бразилійка вдалося зрівняти рахунок відразу після перерви, проте іспанки через десять хвилин знову вийшли вперед. Напруженою вийшла остання десятихвилинка зустрічі, протягом якої американки встигли рахунок зрівняти, знову пропустити - і за півхвилини до сирени знову відновити рівність. Основний час закінчився внічию, і гра перейшла в овер-тайм. Додатковий час виявилося не таким щедрим на голи. Бразилійки як і раніше більше грали другим номером, однак ця тактика зрештою принесла свої плоди: стрімка контратака призвела до гола у ворота іспанок. Вперше в матчі опинившись в ролі наздоганяючих, дівчата зі збірної Іспанії так і не змогли зібратися і забити у відповідь. 4:3 - Бразилія святкує чемпіонство на домашній першості.

Sport.ua

 

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.