Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2942
0

Екстра-ліга підписала угоду з ПФЛ

Мілетій Бальчос та Степан Мельничук підписали угоду про співробітництво

Екстра-ліга підписала угоду з ПФЛ

14 грудня Президент Професіональної футбольної ліги України Мілетій Бальчос та президент Асоціації футзальних клубів «Екстра-ліга» Мельничук Степан Зиновійович підписали угоду про співробітництво, що передбачає взаємодію сторін у сфері розвитку професіонального футболу та футзалу.

Згідно з умовами даної угоди, обидві організації планують регулярно організовувати і проводити зустрічі та семінари за участю представників обох ліг, керівників і тренерів професіональних та дитячо-юнацьких футбольних і футзальних клубів, команд-ветеранів, відомих футболістів, арбітрів, спортивних функціонерів.

Коментуючи угоду, Мілетій Бальчос зазначив: 

«Така подія – наш перший крок у сфері поєднання спільних зусиль з метою всебічного розвитку футболу України. Цей договір – зелене світло на шляху до налагодження партнерських стосунків з іншими суб’єктами футболу. Загалом, рух вперед у професіональному спорті буде успішним тільки тоді, коли будуть поєднані зусилля його суб’єктів. Лише за такої умови професіональний футбол набуде більш високого статусу та рівня у загальному розумінні. Взагалі, під час спілкування з президентом Екстра-ліги ми дійшли висновку, що у нас багато спільних поглядів у сфері розвитку не тільки професіонального футболу, а й розвитку професіонального спорту на загальнодержавному  рівні. Саме це сприятиме позитивній динаміці реалізації положень укладеної угоди».

У своїй відповіді Степан Мельничук подякував керівництву ПФЛ за тепле ставлення та готовність поділитися досвідом з метою підвищення професіонального статусу Асоціації футзалу та інших суб’єктів футбольного господарства України. «Окрім тих питань щодо мети нашої співпраці, які ми вже обговорили, ми плануємо працювати у сфері покращення законодавчих норм у контексті спорту, залучення інших організацій, які, можливо, не мають прямого відношення до футболу, але також знаходяться у процесі розвитку з тим, щоб глобально працювати над тими питаннями, які потребують швидкого вирішення. Я глибоко переконаний, що підписання цього документу і, як наслідок,  здійснення запланованого, набуде історичного значення та згадуватиметься у майбутньому як перший крок до вирішення нагальних проблем, з якими наразі стикаються професіональні футбольні та футзальні клуби», - зауважив Мельничук.

ПФЛ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 16
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче
Футзал | 20 апреля 2024, 21:10 0
Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче

Украинские футзалисты забили соперникам пять мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.